Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nejednak tretman subjekata pred istim zakonom nema ustavni legitimitet! Tačka.
jos samo bic fali i udri po sirotinji, a i to ce bit uskoro cim ovo malo srednje klase uniste....
Tog projekta nema ni u jednom preizbornom programu stranke pa ne može ni vlada ni PArlament odlučivati o nečemu o čemu se nisu ni izjasnili u porgramu rada. AKo je problem žuran a tvrde da jest IMAJU REFRENDUM !
Dosudjeni iznosi od preko 60% kantonalnih prihoda se mogu isplatiti bez problema ako se izvrsna i zakonodavna vlast uklope u preostalih 40%. Jel neko vjeruje da to ne mogu, sa sadašnjim primanjima po osnovu plata, komisija, radnih tijela, mobitela, reprezentacija, voznih parkova, ljetovanja, ručkova od 3 KM u menzama, prioriteta u apotekama, klinikama, šalterima, sveukupnim lagodnim životom? Budžeti ne treba ni da budu veći od ovih 40% sadašnjeg iznosa.
RAdnicima objasniti da su glasali na zadnjim izborima DA IM SE PRIMANJA SMANJE 60 PUTA
A DA IM SE UVEDU AKCIZE !! a da se ne uvedu porezi vlasnicima kladionica HDZa i praznih SDA nebodera po Sarajevu ( nacionalna ravnopravnsot ispoštovana)
@gradjaninsasela Jasno al eto neka si rekao, s tim da glasaju za vjerske programe što je još gore , pitajte seljaka i svaki će reč: REKO MI HODŽA ILI FRATAR, a hodže odmah zasjednu u vlast, kad bi neko analizirao parlamentarace sve su to hodže ili bivše hodže ! OVO JE ŠERIJAT NA MALA VRATA pa oinda hajmo smanjit radnicima plate i hajmo svima AKCIZE a sebe oslobodit poreza. SRAMNO JE DF podnio ovaj zahtjev a predsjendik sindikata i SDPa se glade po SPOLOVILU ZA RADNICIMA !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)