Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa neka im Niksic dadne njive i sikare pa neka rade.
Nije mi jasno kako ste i za april dobili ako ste prestali radit u martu....
Rudnici propadaju a Nikiš pošte otvara po Mostaru sa Čovićem i Sveštenicima, Dino opsjednut sekom jos nju krivi za sve a Forto jos prica ima para kad se ne krade a sve propada, Užas.
gasi, motaj kablove, nerentabilan rudnik. I ja na ilovaci ne mogu imati rentabilnu bastu.
Dok su Fadil i Sefik bili, radili ste, kako tako. Znate ko vam je adresa za zalbe sad -> Nermin Niksic, Edin Forto i Dino Konakovic.
Nismo tolko naivni. Dok su Fadil,Anđelija i Sefik, samo su problem gurali pod tepih. Sad je eskalirao. Jedino rješenje je da se rudnik Zenica zatvori, jer je to nerentabilan rudnik.
Gdje Trojkasi dodju tu trava ne raste.Dok nisu dosli na vlast,puna im usta bila "tesko zaradjene rudarske kore hljeba" i kako rudari tesko prezivljavaju.Sada kad su na vlasti,rudari ih vise ne zanimaju,nazivaju ih neradnicima koje treba otpustiti i zatvoriti neprofitabilne rudnike.Tako su isto Memice pustilili niz vodu.
moRe li Ramo tu ista uciniti? na more ne more
Spomenul ovaj igdje koliko wu iskopali uglja u zadnjih 6 mjeseci?
Nije ih ni Trojka to pitala kad ih je huskala na proteste protiv SDA,zasto sad da ih pitaju?
Momak , vrijeme je xa se vratite u stvarnost .Rudnik Zenica ,proglašen je bedperspektivnim prije 20 godine zbog nepovoljne tektonske situacije , podložnosti gorskim udarima .Sve to otežava eksploataciju uglja . Zato trebate tražiti uplatu doprinosa ,adekvatnu otpremninu i tražiti drugi posao , rudniku Zenica se zatvara .Sigurno , nažalost