Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad kaze nermi niksic amaaaan kada trazimo nesto od njega jer smo ga postavili na tu poziciju hahah
Na tu užarenu stolicu, koja do sad nije ni postojala, tako da mi nije jasno kako može biti užarena, će sjesti ONAJ koga odredi f a k e dr Čović, koji odlučuje o sudbinama kompletnog naroda u FBiH otkako su ova f u j g o v n a trojanerska ujahala u fotelje.
Covic ti više određuje u kantonima gdje je sa sda u vlasti nego u Federaciji. Vidi sbk i HNK. Sada zada usvojila da se Hrvati liječe u hrvatskoj od zavoda koji najviše Bošnjaci finansiraju. Tako da tišina o tom ko izdaje prodaje i daje covicu
Koje ovaj VTS poznavao ni rupe u zakonu mi nece biti duboke.
Cuj HDZ krimosi odlucuju o Uskoku, Covic kojem su dokazi o krivici filmski nestali izmedju suda i tuzilastva? Koga vi zajebavate?
Pa ce onda tim USKOKOM terorizairati ljuee i kad izgube vlast jer ce ih Covic kontrolisati?
Budu li stavili stranackog kadra, treba ih pohapsiti sve!
Ako će VSTV profesionalno birati onda je Aida Topalović u USKOKU. Koliko pratim ona je vodila sve glavne istrage. A ako ce birati nacionalno i manje profesionalno imaju dodatno obadvije opcije kao što se u većini slučejeva dešava u našoj državi.
Glavne istrage? I protiv Fadila?
Dok su nacionalisti na vlasti USKOK je mrtvo slovo na papiru.Ova zemlja je El Dorado za krimose "upakovane" u oblandu nacionalizma.
cuj uzarenu ..zamjenika pa sta je sa glavnim
Malo je drzavno tuzilastvo , pa se osniva federalni Uskok. Zasto ne drzavni uskok? Federalni Uskok ce da djeluje na podrucju 4 kantona.