Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj malo, Džafere, zar nije IZDAJA ući u vlast sa HDZ-om? 🤣🤣🤣
Ne. Nije izdaja ući u vlast sa HDZom - to nije razlog zašto je Trojka izdajnička stoka. Nego je izdaja ući u vlast pod uslovom da istovremeno podržiš suspenziju ustava FBiH i nadglasaš Bošnjački narod kršenjem njihovih prava na nagovor HDZa i OHRa. TO JE RAZLOG zašto su Trojkaška gamad izdajnici. A ne zato što dijele vlast s HDZom.
Trojka je izdala Bošnjake i otela im prava da bi osigurala sebi fotelje - TO JE ČIN IZDAJE - a nije čin izdaje ući u vlast sa bilo kim.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve su prilike da DF ne postoji vise u Mostaru
Kako ne postoji kad vam je upravo razvalio plan da sa njima formirate NDH vlast zajedno s Trojkaškim izdajnicima? Pa samim tim su sebi osigurali sav ljevičarski glas u budućim izborima. Mostar MRZI izdajnike. Ko ne zna to, ne zna Mostar.
Jedino što postojati neće jeste izdajnička Trojka. Da Bog da vam i djecu izbacili iz države kad vas izbace iz vlasti. Gamad prodana.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kazu u Mostaru ako zelis u dzenet moras Dzafera pitati...
Haha kad te SDA hvali to znaci da te dobro izdresirala, good dog Zeljkec. Ako Mostarci dozvole da im kolo vode Mahir M i Dzenan Dj koji s Mostarom nemaju nikakve veze onda su obicni potrckici
Ma samo nek je SDA pa makar
Pa kako ovo? Kad trojka ude sa HDZ om onda su izdajnici a kad ude SDA onda je to strateski nacionalni interes….. hahaha
Dzamijski mis
df uzurpatori
Da su pametni ovi iz DFa napustili bi stranku, sta raditi u toj stranci gdje ce odluke donositi mesalic i begic
Kapa do poda, do sada je HDZ ucjenjivao obje strane birajući s kim će u vlast. Povlačenjem DF HDZ-u je ostala jedna i fer početne pozicije.
SDA 30 godina ste ašikovali sa HDZ i pomogli im da jačaju ''hrvatstvo''. Sad vam kao nešto nije pravo. Pa vi ste i krivi što se ovo sad dešava, opet ne bih glasao za lopove i licemjere kao što ste vi!!! Popuzani jedni!!
Dosljednost? Ispravnije je reci da je ovo sve on zakuho radi fotelje.
Sastanak u Mostaru između Dragana Čovića i Milorad Dodika te njihovog, nametnutog premijera FBiH Nermina Nikšića, gdje se raspravljalo o konačnoj etničkoj podjeli države, jasan je znak da je Trojka sa Nikšićem na čelu krenula u finalni čin izdaje države Bosne i Hercegovine. To je posljedica nezajažljive želje za ostanak u vlasti pod svaku cijenu, pa i na štetu države BiH i njenih građana.
Radna grupa za izmjenu Izbornog zakona koju su formirali Dodik, Čović i servilni i snishodljivi Nikšić, te grupa koja konačno treba dovršiti etničku podjelu države Bosne i Hercegovine, i koja će to učiniti izmjenama Izbornog zakona koje će definitivno isporučiti i zadnje ostatke suvereniteta države Bosne i Hercegovine Zagrebu i Beogradu. Ne postoji ni minimum sumnje u namjere ove antidržavne političke koalicije.
SDA će pristati i da im HDZ da tri ministarstva. Tu je princip daj to nama pa koliko bilo. A gdje je tu briga o Bošnjacima?U HNK bi trebalo biti 50:50. I kao oni će uci duboku u resore.Pa ko je i sada i svih ovih 28 godina u vlasti i resorima?!
Alicu ne radi izdaju ulaskom SDA u vlast, haha
Izdajaaaaa! Ovo je izdaja Drzave! Zasto se ne ide u koaliciju sa probosanskim strankama i izbaci HDZ iz vlasti!? ZASTOOOOO! Drzava se prodaje naocigled svih patriota u ime par pozicija! Necuveno!