Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dva budzetska parazita Bakirova. Jedan čuvar Bakirove stolice drugi lizerazu Bakirov kako bi još jedan mandat profućkao na štetu građana.
Izbori će biti, forsira ih unija, žele još četiri godine nestabilnosti, to im odgovara. Ne žele nam dobro, ne brinite
Bice izbori mozda ali nece biti vlade FBiH dobije li Komsic opet. Bice rasulo i sunovrat i pokusaj drzave, nakon toga sta ce biti ko zna. 30 godina se BiH mrcvari, nece ovako dovijeka sigurno. Raspasce se ko trula lesina.
Naravno, ako vi poslije tih izbora ne budete tu gdje jeste ..
Pa to njima odgovara,a zbog komšića će BiH unistiti
Sta je OESC majke vam ga spalim, valjda OSCE
Jadni su oni Bošnjaci koji će dati glas za ovog lažnog patriotu.I ove će izbore Komsic da iskoristi Bošnjake zbog svog profita.
Dva uhljeba! Samo je gori onaj ko glasa za njega. Komsic profitira na račun bosnjaka.A ja budala!
Zato sto vama to i odgovara.Komsic je obični parazit,a onaj ko glasa za njega je obična budaletina.
Opet klixovi nepismeni novinari u akciji: ne postoji OESC nego OSCE! Pa majka mu stara, danas se sve može provjeriti na google-u.
Moj novinaru.....je li OESC ili OSCE.........!!!!!
Više je Dodik napravio za RS nego ova dvojica za FBiH. Kao u pulp fiction, by order of the Lord. By order of the FBiH.
Fikus i Ublehaš. Od njihovih pozicija samo oni i njihove porodice imaju korist. Zato se i zalažu za izbore, nikad im nije bilo bolje niti će biti.
Mirnes Ajanović boc boc 20-12-2021 no! Sefer HALILOVIĆ ma Komandosi u najavi davni dana bi bilo! Ali narod je upgl.
Zeljko Komsic 2022!
Hahahah vidi ujana upalili se ko kutnjak. Zeljko Komsic 2022!
Fikus i Filadendron
A mozda nepravedno izostavljen Izetbegovic iz trojke. Akademik Slavo Kukic ga ne pominje, ali evo ja cu. Ako Bosnjaci sami sebi mogu postaviti pitanje Sta nam je donijela porodica Izetbegovic, kako su doprinijeli da smo sad ovdje gdje smo, i ako Bosnjaci znaju odgovor, onda ide Bakir takodjer u historiju. Nista manje radostan necu biti kad on ode sa politicke scene BiH, kao i kad Dodik i Covic odu.