Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
totalno su dislocirani, sumnja se da su neki i odvoeni na druge lokacije U ovome imaju veliko iskustvo.
Fragmenti I djelovi 17 Focanskih damija naeni u Drini ,tako da njima nita sveto nije
Pa ruse kad nije njihovo, da sakriju historiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne zna blecak sta je stecak
Ja znam da je pomodarstvo ovaj AI pod nazivom Jozo, medjutim Jozo sve proglasava govorom mrznje!
Koje ste vi naivine. .. Pa sve institucije g-cidne rs e sve uraditi da unite svako istorijsko blago BiH...
sve ok napravili su sta su napravili ali da li je nekropola bila uredjena prije, da li je bila obiljezenea, ociscena, postavljena tabla sta se tacno tu nalazi i slicno.... proaktivno djelovati i odrzavati slicna mjesta a ne da je sve zaraslo i kad sr*anje napravi neko onda da pricamo ovo ono... ne pravdam ucinjeno ali nadam se da je ovo skola za neke i da slicne historijske lokalitete treba cuvati i obiljeziti i ocistit i sta vec....
Ba tako. Niko ovo nije odravao ni sekunde
Kvazi Kustos reaguje kad je gotova stvar. Trebao je upozoriti ljude koji ne znaju, i sprijeciti unistenje
zatiru tragove Bosne i Bosnjaka
Steci su znak najstarije zemlje Hercegovine.
Strogo sancionisati odgovorne za unitavanje spomenika kulture ako se utvrdi krivica. Put finansiraju Putevi RS a utvrdili tetu Zavod za zatitu spomenika Gorazde, u pozadini ove price ima elementa nacionalne netrpeljivosti... Nasa zemlja je zemlja apsurda i nelogicnosti
Redakcija klixa ne doputa da se oni koji ruse ovu zemlju nazovu pravim imenom
tako se to radilo i prije a i nastavlja se ,na putu izemdju cazina prema Bos.Krupi cesta koja se pravila isla je kroz svako muslimansko mezarje u pitanju su bili stari nisani stari i po nekoliko stotina godinacna duzini od 4km cesta je prosla kroz 4 mezarja(ne 4 komada nego 4 skupa)
To su nai steci. Nisu srpski, hrvatski, turski, austro-ugarski, muslimanski, pravoslavni, katoliki, jevrejski. Nai steci - BOSANSKI. To su nae pra , pra pra babe i djedovi pravili. Nema skoro nita vie bosansko od tih steaka.
Hercegovaki steci.
Unistavate vi svjesno i Pocitelj. Samo sto se ne sruse one kule i krovovi na objektima uz dzamiju.. Popi kahvu u ustanovi i kukaj sto propada i drzavna tv.
ta radi Eufor????
To se sve odnosi na one koji nemaju edukaciju dovoljnu!
Imal kakva "before" slika?
Pokusao sam citirati ovdje par citata iz memoranduma SANU i ne mogu proci. Za svaki mi se AI izvinjava da je govor mrznje. Slicno je bilo i sa izjavama Dodika.
Oni se ne izvinjavaju... ta god da kau ili urade, a dobiju i nagradu za to jer su poslulici inkvizitorski...
to je taj svesrpski svet
Sta ocekivati od njih koji su porusili svejednu dzamiju na podrucju gdje su vladali?