Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Dženan je pozitivno iznenađenje, a Čengić najveće razočarenje ikada! Mandat proveo na službenim putovanjima po moru, vodio sa sobom cijelu užu i širu porodicu.
Uopsteno likovi koji dođu pričati o drugim likovima su totalni promašaj, ne samo u politici. Ovo daje do znanja da nemaš šta o sebi i svojim planovima.
Kad pročitaš kako je sda kadar nekome iznenađenje u pozitivnom smislu, skontaš da ovaj narod pamti samo ono što je jutros bilo, u momentu zaboravi svo jahanje i ponižavanje ovog naroda od strane te iste stranke, zbog koje su čak i Kosovari u boljoj poziciji od nas po pitanju diplomatije i svega u Evropi i svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gotivio sam cengu prije dok je napadao kritikovao sve i svakoga cak i svoje al kako sjede u fotelju ušutio se
Kritikovo i nije nista uradio povodom toga...zapisnicar stanja...mogo je reagovati ali je sutio radi svoje zicagu.
tjesite se zeleni termiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čengić je za tebe Anštajn.
Po lajkovima i komentarima se moze zakljuciti da pekari zadovoljno trljaju ruke. Ezdeoo nakupovala kifle za bot. Ine
Polo. vnjaca? Izgubio vec jednom? Dokle?
Cengic ne zna gdje je studiro.
Jadna je SDA sa dva zadnja kandidata za načelnika u Starom gradu, prvo Jusuf Pušina, pa Dženan Trotoar Selimbegović. Ni jedan ni drugi, Čengiću ne mogu pertle vezati.
Opet ce te Irfan pobjediti, samo sa vecom razlikom. Selimbegovic je inace čovjek koji je na Facebooku vrijeđao ratne novinarke Arijanu Saračević Helac i Sanelu Prašović i kojem je najvece postignuce otvaranje trotoara ispred Predsjedništva. Također je poznat i kao ulizica Bakira Izetbegovića.
zasto se samo ugoste likovi iz Sarajevske Kasabe ? jel samo Klix cita Sarajevo ili i drugi? zalosno
https://istraga.ba/narko-boss-edin-gacanin-tito-u-skyu-konakovic-nam-je-vazan-nestrpljiv-je-sjest-cu-s-njim-licno/
Koliko su Cengic i Deljkovic Vedad zaposjeli Opcinu Stari Grad, najbolje pokazuje podatak da Vedad Deljkovic koristi sluzbeno vozilo Opcine, kao i vozaca koji je zaposlenik u istoj Opcini. A evo vidim u komentarima da i supruga koristi iste benefite. E moj Cenga nisko pade bas. Ibrahim Beg je za tebe institucija bio, a cini ki se da izadje na par dana iz zatvora da bi te mlatno kao slinu.
Samo ne sda!
kartel Sda nas je vodio 20 godina i dokle smo dogurali da nam zahiragic cakijas vodi politiku pa bolje da nemamo nista barem znamo radi cega
Cengicu je Monetaiz Finansirao Kampanju a Cengic im Zauzvrat dao Dozvolu za Gradnju po Izletistu Barice
Uvijek sam bio i dalje jesam protiv SDA, ali ovaj Dženan je jedino ok rješenje za Stari Grad.
Cengic je mafiji puno obecavao a kad nije ispunio obecanja krenula je mafija da prijeti i baca bombe
hahahaha ovi SDA botovi su prosli vucicevu skolu botovanja, velika slicnost po nacinu botovanja.