Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaustaviti izdajnike drzave.
Najveci izdajnici od Kulina bana: aljo zvani 49% i sin mu sebkin mali zivkovic zvani revizija!
Monti paiton se nastavlja
tako je nacelnice
Nece uspjet NASTAVNIK FIZICKOG KONJAKOVIC sve prodati radi svoje stolice.
Kome prodaješ maglu, ti da si htio zaustavljati ne bi odbijao vlast na svim nivoima,pa od glavnog dobitnika postao pravi kokuz. Sve što bude protiv države sigurno neće dozvoliti ljudi koji sada pokušavaju da nas izvuku iz blata u koje su nas dovele politike koje su vladale proteklih više decenija u koju i ti spadaš.
Sebija bez diplome direktorica KCUS , Memić , Skaka , Asim , FDS , Zrak , Energoinveast , GPBosna , Vranica , ŽGP , i td. Predsjedništvo BiH u sastavu Bakir , Čović , Ivanić , godine 2016 , izbacuju dva stranca iz komisije za zaštitu nacionalnih spomenika , zato je Tvrtko postavljen privremeno jer nema saglasnosti.
Bravo Efendicu! Vas cemo birati ako Bog da na sve pozicije. Velika je greska SDA sto vas nisu zadrzali i stavili kao kandidata za predsjednika. Imala bi osiguranu vlast i dalje.
Ti si običan manipulator.
Kako legalno ne placati RTV taksu https://forum.klix.ba/rtv-taksa-t116731.html
Sta ti pričaš,ti si gori od njih ,gdje su efendicu tragovi agresije na Novom Gradu,sve Sarajevske ruže su asfaltirao da se ne vide,na mjestima gdje su cinjenj masakri granatama postavio si kafane, što nisi ostao u sektori i glasao protiv ove nametnute vlade,bego vreba priliku da postaneš veća vlast ko ,,Joksim,,iz Djekne
ubica
Juče se tzv Federacija zadužila 40 miliona. Eto vam trojka i promjene zatekli su budžet od 800 miliona i sve razjbali za pola godine i sad dižu kredite..eto vam Nikšić fake tv i Nenad nek nije samo SDA. Sjeme vam se zatrlo ali ovaj put i ja glasam za trojku jer mi je drago što će vas uništiti
Majstor tebi odgovara zaleđeno stanje i tako do penzije a omladina se iseljava
Hvala Efendiću što nisi dio izdajničke trojke
Kupice vas Ramo Isak i sinovi. Tj. Isak and sons. Milioneri.
Marfi i Dino pjene sad
Niti ce Bosnjaci dati Banja Luku i rijeke niti ce Srbi dati Kosovo ispod kojeg lezi 1400 milijardi dolara samo u uglju. Spas je u Otvorenom Balkanu skladno osmisljenom koji bi otvorio put i muslimanima u EU.
More mars