Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj sto izvlaci iz budzeta pare da nagradiva svoje glasace raznim financiranjem projekata lokalnim zajednicama za 50 glasova
zaboli me ona stvar vise, prvo mi je bilo smijesno ovo prepucavanje i nacionalizam, pa zalostno kad sam skontao koliko je nas narod zaostao mentalno.... sada mi je sve jedno, hocemo li u EU ili cemo nastaviti drugo poluvrijeme gdje smo stali 95te.... zaboli me iskreno...
Nagradjuje je ispravno, a ne nagradjiva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Od kuda sada u Sporazumu da je podržana 'konstitutivnost' ??!! Zar nije jučer Klix.ba svojoj stoci, željnoj mržnje i lajanja, prezentirao da se konstitivnost ukinula u Bruxellesu?! Nevjerojatno, stvari se mijenjaju iz časa u čas...
Sredi u Opstini stanje,da ti sluzba za urbanizam i geodetske poslove,kad tumaci Zakon tumaci po struci a ne da ga prilagodzava interesnim ciljevima,pa se onda petljaj u uredzenje drzave.
Misliš da ove potpisnike briga za suverenitet i BiH.
Kao da sad trenutno ima
Nije ga nikad ni imala prvenstveno zbog Bosnjaka koji traže tutora konstantno kroz istoriju
Kad rumeni seljačić počne pametovati. Jesmo jad, kad su ovakvi neka funkcija.
Malezijski SDA-ovac o društvu jednakih građana. Zbog ovakvih glava, SBIH ne može preći izborni prag.
naravno da je covic najvise dobio, sex droga alkohol u sobi
moj efendicu,covjece bez morala i postenja i rijeci,suverenitet drzave BIH ne zavisi ni od jednog politicara ili covjeka posebno tebe kojeg vec zovu novogradski putin ili kukanjac,suverenitet BIH zavisi od njenih sinova i patriota,a to sto ti lajes jer nisi bio tamo bolje ti je da sto prije skontas da si jedan mali pokvareni covjek koji se okoristio na muci i krvi drugih i da na taj nacin neces nikad dogurat tamo gdje te tvoje gladne i pokvarene oci vide
idi u Ankaru lizati Erdoganu tabane
Sta vas kao boli racku kakva je drzava BiH, vi bi voljeli da je nakaradna, da je sudstvo korumpirano dok ste zivi. Nikad niste niti cete bolje zivjeti, a manje znati. Da je pravna drzava pun bi vad zatvor odavno bio.
A jučer isti portal kaže za briselsku konferenciju da je SASVIM DRUGAČIJI DOKUMENT POTPISAN - tj. da je BIH država građana a ne konstitutivnih naroda.
3. Preambula Aneksa 4 Preamble Bosniacs, Croats, and Serbs as constituent peoples (along with Others), and citizens of Bosnia and Herzegovina hereby determine that Constitution of Bosnia and Herzegovina is as Follows... Prevod: Preambula Bošnjaci, Hrvati i Srbi kao konstituentni narodi (zajedno sa Ostalima) i građani Bosne i Hercegovine ovim utvrđuju da je Ustav Bosne i Hercegovine sljedeći.
U Deytonskom sporazumu na engleskom ne postoji termin ''konstitutivan'' nego samo ''konstituentan'' što će reći sastavni dio, ili sastavnica, i još se pri tome odnosi i na Ostale, a ne samo na Bošnjake, Srbe i Hrvate!!! Dakle, svi koji žive u BiH su KONSTITUENTNI narodi!!!!
Napokon neko Tko zna čitati napisano.
Od kud ti?