Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaže se više da je pokro, nego snašo se, 🤣
Pa sto ste onda pustili da postoji taj cetnitet na zivotu mamicu vam coravu
A jest i narad navalio , te ovaj lopov te ovaj pokro sve , te ovaj burle . Normalno da ce donijeti takav kad mogu
Vi ste mu to dozvolili i doveli ga na vlast! Sad mi ispastamo
Hoce li krvnici, negatori BiH, štićenici krvnika, lopovi, i ostali monstrumi pred sud.
Trojkaški lažu, surađuju sa nacionalistima. Nikad mi nećemo sa njima ući u EU. Sa ovim zakonom smo bilže Putinu nego EU.
U prevodu: ogranicili ste nam mogucnost da preko medija spinujemo i lažima uticemo na narod i biracko tijelo, kako vas nije sramota da nam zabranite da mesetarimo po vasoj drzavi kako mi hocemo. Ovakav zakon je potreban na nivou drzave, a ne da siri lazi ko kako zeli bez odgovornosti. Istrazi, nadji dokaze i objavi, da vidimo ko je od zurnalista kupio diplomu a ko zna svoj posao. Samim tim ce se vratiti i povjerenje u medije, ovako ne znas ko vise laze politicari ili novinari.
O naivan si ... nisi sam svjestan kakva si 🐑. Ovakve zakone imaš uvjek u diktaturima, uvjek služe da diktatori ostanu na vrhu moči, da se opzicija ugasi, progoni i zatvori.
Vi ste im ovo dozvolili.
Sve se to radi u dogovoru s onima sto uvedose embargo prije trideset i kusur godina. Ohr da hoce, davno bi fasisti bili u zatvoru a genocidna tvorevina u historiji. Svjesno se i sistemski handre bosnjaci i ostali bosanci i hercegovci. Da Bog da se svima vratilo ono sto drugima rade.
Marš u tri lijepe materine kurvina europska kopiladi!!! Licemjerna bagro!!! Vi ste stvorili ovog monstruma na Genocidu i sada perete ruke! U svojim glavama živite u srednjem vijeku i sanjate nove krstaške ratove dok Kina , Indija i Brazil osvajaju svijet! Amerika vas vuče na dno i vezala vas je za svoj raspad i nestanak! Nista vam ne vjerujemo! Rusi su vam podvalili islamofobiju a vi kao mutavi ne shvatate da ste izmanipulirani. Kad shvatite bice vam kasno! I ne zasluzujete bolje!
Nije Rusija podvalila nikome islamofobiju, nego je ponasanje ovih od 2015 pa nadalje izazvalo to
Nije trojka donijela ovakv zakon , nego skupština e.r.s. Zašto je sve ovako , tražite odgovor od onih ili onog , ko je priznao i legalizirao e.r.s.
Aha on je slovak ja mislio slovenec.
Ali necemo iskoristiti naseg covjeka Schmidta da bilo sta uradi.
Zašto nas lažu bez odgovornosti, zašto mi sad ne tužimo Nikšića Čovića i Dodika za klevetu jer nam kažu da su na EU putu usvajaju prioritete a EU je protiv zabrane slobode govora, imamo osnova za tužbu za klevetu ovih na Vlasti
Kažu nam Nikšić Čović i Dodik da su na putu EU da usvajaju prioritete a mi izgleda na putu Sjeverne Koreje
So, you think you're untouchable? Word life, this is basic thugonomics This is ba-, basic thugonomics Word life I'm untouchable, but I'm forcin' you to feel me Word life, this is bas-, basic thugo- thugo-, thugonomics Word life I'm untouchable, but I'm forcin' you to feel me
Whether fightin', or spittin', my discipline is unforgiven Got you backin' up, in a defensive position An ass-kickin' anthem, heavyweight or bantam Holdin' camps for ransom, the microphone phantom Teams hit the floor, this the new fight joint Like a broken needle, kid, you missin' the point We dominate your conference with offense, that's no nonsense My theme song hits, get your reinforcements
We strike quick with hard kicks, duckin' night sticks Bare-knuckle men through fight pits, beat you lifeless Never survive this, get forgot like Alzheimer's Two-faced rappers walk away with four shiners The raw rhymer, turnin' legends to old-timers My incisor's like a viper, bitin' through your one-liners New Deadman Inc., and we about to make you famous Takin' over Earth and still kickin' in Uranus
PRIKAŽI ODGOVORE (1)