Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šmit je HDZ
Presude Pilav ,Zornic ,Sejdic i Finci ostavljaju u životu hzhb ,presuda Slavena Kovačevića je sahranjuje .Pa vi vidite važnost presude Suda u Strazburu po apelaciji Kovačević
Smit je tu sporedan igrac izmedju Amera i EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HDZ-ova odluka
Amerikanci i Britanci podrzavaju apartheid! Za zahvalnost sto podrzavaju apartheid Bosna treba ici na stranu BRICS-a i ka Kini, Rusiji i drugima!
Morate znati da je vrhovna sefuca suda za ljudska prava (Savjeta Europe) bila do neki dan Hrvatica rodjena u Mostaru, Marija Pejcinovic Buric!
Smit mora da ide to je sigurno....ali strane smbasade ne zrle to.kako ce onda postavljati vlast u BiH ksko oni zele i prrkrajati volju gradjsns.narsvno da i ova nametnuta vlast ne zrli Smit da ode
ako moze schmit ispred hdz-a onda trebaju omoguciti i ostalim stranackim predstavnicima da dostave podneske sudu u strazburu, a oni neka presude po regulama eu i mirna bosna
herr flick bi ovdje sprovodio covicevu politiku
Nikada nationalizam u BiH nečete moči ukinuti, nikada!
Kako ce se ljudima objasniti da im narod konvertiran u druge dvije ili tri religije ? Mozes zamisliti efendijin pra pra pra djed Stjepan a Jovanov praunuk Mujo , a Stjepan i Jovan nisu Srbi ni Hrvati ,a nisu ni pravoslavci ni katolici. Nije lako definitivno.
Ovo nije ni loše. Bar će se pred cijelim svijetom otkriti koje su mu stvarne namjere, kad je Bosna u pitanju!
Dostavimo Vam podneske gospojama, i Šmitleru takođe.
Može her.Š otiči i dati svoje mišljenje ( u korist konstitut.naroda) ! Ali , ;..nikada evropski sud za ljudska prava to neće uvažiti i svoju odluku u slučaju Kovačević promjeniti..,Jer tu onda pada evropski princip ljud.prava i padaju sve donešene presude(Sejdić-Finci, Pilav , Zornić, Pudarić itd.).PS;..pa to su i rekli u ovom tekstu !
Schmidta će da dostavi podneske Evropskom sudu za ljudska prava koja garantuju da građani Bosne i Hercegovine nikada neće imati ljudska prava.
Ako snažno podržavaju diskriminatorsku politiku Schmidta onda laku noć Bosno i Hercegovino, dobrodošla Gaza
Schmidt je malo sitniji desničar sumnjivog morala u funkciji USA i UK. Mi nemamo proglema s njim nego sa onima koji su ga instalisali.
Halt terug naar Duitsland
Sad ce se viditi jeli to Sud ili politicka ustanova jer Sud za ljudska prava odlucuje o ljudskim pravima a ne o zeljama bilo koga.
Ideoloska orjentacija i profil her Smita je objavljena u Njemackoj. Nema se sta dodati.
Christian Scmidt iz HDZ se samostalno pozvao da brani interese HDZ-a, ja lika
Sa Schmidtom ili bez Schmidta ta presuda će svakako biti srušena iz više razloga . Kao prvo je petljanje i lobiranje sudije Vehabovića u donošenje presude zbog čega je i suspendiran u daljnjem radu suda u Strasbourgu, mada tu informaciju uporno pokušavate da sakrijete. I kao drugo je laganje samog Kovačevića sa nacionalnom izjašnjavanjem. Koji je dosad bio i Srbin i Bošnjak i Ostali zavisno na koju funkciju se trebao uhljebiti