Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam misle li izvesti OS na granice.Svaki dan migranti po BiH nakva ubistva i nesrece.Tako nas nikad nece u EU
Tu priliku je propustio Bakir I. Kad mu je Dodik to predlozio a Bakir odbio
Ovi brze odgovore spremaju izgleda samo za federaciju, ne vidjam ih nesto po RS!
Dole Nato, dole Eufor, dole EU ,dole strani okupatori. Želimo suverenitet za narode balkana, za bošnjački narod i za bošnjačke i sve balkanske radnike.
Strana okupacija sa ciljem da se osigura dalje izvlačenje neophodnih sirovina , a mi aplaudiramo i aplaudiramo. Kakva je ovo uvreda za nas.
Dodo na aparati
Ovi je vježba kad se ukine GTRs preko noći da se ne dignu barikade balvana na cestama.
Brzi odgovor Stanovnistva BiH treba da Bude isključivo Apsolutna vojna neutralnost po Švicarskom modelu!!! Raskinuti sve obaveze Sa NATO Alijansom I eto vam trajni Mir na ovim prostorima. Inače naši momci će biti prinuđeni ubrzo ići u Ukrajinu itd stititi Bajdenove vrijednosti((((((
To moze kad i Srbija, Hrvatska, CG potpisu isto. I kad se ukloni ruska šapa sa balkana
Bravo EUFOR i EU !
Nadajte se vi i dalje na EUFOR,NATO,EU,EBRD I MMF I biće vam super. Samo meni i normalnim ljudima to ne treba apsolutno.
Vjezba se sastojala iz "detekcije i osvjetljavanja neidentifikovovanih trcecih osoba preko piste".
oni su tu da cuvaju granicu od komsija i susjeda koji su djelovali kao agr3 s0ri. a u drzavi trebaju neke stvari da se rijese.
nizasta