Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje nabaviti letece cilime
Bog ih je pomilovao dobro i opomenuo, izabrao im je mirnu mekanu vodu umjesto zemlje i kamena. Neka su svi zivi i zdravi, a piloti trebaju prolaziti rigoroznu kontrolu, testiranja i obuku letenja koju vjerovatno nisu savladali ili nisu imali dovoljno sati letenja. Kako da ne vidis dalekovod i zice a pilot si?
na takvim mjestima se uradi signalizacija dalekovoda baš zbog tskvih situacija..i jako sunce, određen ugao i ne vide se žice.
Pa znamo, vjezba je bila sa CZ, sta se uopste EUFOR javlja.?
da nije Ramo vozio
brz oporavak povređenom
E sad.....ko je čiji rođak, i kako je mogao voziti helikopter ili još gore možda je vozio neko ko nema ni dozvolu a nije ni u vojsci....