Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala EU na aktivaciji programa. A i nas i sebe postedite glumljene empatije. Razumijemo mi da je red izraziti sucut, ali mnogo li ste toga precutali i presucujete u Bosni, pa cemo prezivjeti ako biste i da ste i u ovom casu samo ucutali. Unaprijed hvala.
hahahah placajte, placajte.. hahaha a oni opet u fotelje sutra.
Zamislite vi Kako SE osjeca jedan covjek Ili zena iz Jablanice koji su veceras mozda znaci mozda otvorili klix ba I vidjeli da je otkazovanje koncerta u Sarajevu populizam I da ce se ovo ubrzo zaboraviti. Poplava sutra moze odnjeti kucu meni Ili mom komsiji, a moze I onom ko je napisao da je populizam otkazovanje koncerta. A kad se to desi, onda se treba zapitati ko je krivac : ja Ili neko drugi.
Vlasnik kamenoloma je Dženan Honđo.
da Bog da nas glodjo....
svi trebamo pomoci
Na osnovu zahtjeva kojeg smo dobili od Hrvatske aktivirali smo fond Copernikus, a u clanku Klixa pise sasvim nesto trece,jao amaterizma od novinarstva
Neće namjerno napisati nešto pozitivno o hrvatskoj. U skladu sa predizbornom agendom
Istraga.ba je dala mnooogo detaljniju analizu dogadjaja s imenom i slikom vlasnika kamenoloma koji se sručio na jadne ljude u Donjoj Jablanici.
Forto: Odakle nelegalni kamenolom u Jablanici - avaz.ba. Samo klix suti.
Ovi ce nas samo posmatrati iz satelita,a i jesmo za posmatranje