Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve za sokola čovu i udobnu fotelju
Ovu će trojku poslije sljedećih izbora morati tražiti povećalom, toga su svi svjesni pa zato grabe sve što mogu i oni i njihovi koalicioni partneri, izgleda je trenutno Free Shop
Južna interkonekcije je bosanski i američki interes
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trojaneri veci hrvati od covica
100 % Jesu li svjesni uopce sta si upravo uradili!?
Trojkasinzbog tri fotelje za njivu,zanatliju i dezertera na dnevni red stavljaju na federalnom nivou ono sto Čovic dostavi a na drzavno Čovic i Dodik a trojkasi kao ikebane sluze samo da glasaju
Sta je ovo, pa jel trojka radi iskljucivo za HDZ? Ovo je pomalo smijesno
Ovo je kao sunce jasno. Trojaneri zele pokloniti juznu interkonekcju Draganu i HDZu
Eto šta su napravili Marfi i Šmit izglasavajući neustavni izborni zakon - i postavljajući Čovića za kralja FBIH. Sada se Trojkaši moraju šlepati Čoviću 2 g. prije izbora e da bi ih on izabrao i u narednu vladu. Po novom izbornim zakonu HDZ je glavni -ZNA SE. A muslimansku repku će birati "Č+D" - ovo nam je skrojila tzv MZ.
To što ovaj prijedlog predlaže SDA samo znači jedno, da pored trojke, ambasada Sjedinjenih država ima i rezervne igrače tj. Bakirov SDA, a to znači da imaju još dvije godine da naprave neku alternativu HDZ-u, ukoliko se to kod bh Hrvata ne desi ići će sa nekim scenariumom Željko Komšić al sada za federalnu Vladu. Trojkaši misle da su jedini trkači, nisu - ni približno.
Južna interkonekcije je bosanski i američki interes
koliko su zeleni zla nanijeli svom narodu ne treba nam veci dusmanin! kako proleti 30ak godina u supljaku cak se i dokumentacija kamenjarskog ahbaba izgubi na putu do Tuzilastva i to sad puca od patriotizma i brige za narodom i drzavom hahahahaa odlicno se snalazite u opoziciji neka vas tu gdje jeste kad za bolje niste
I sutra ce rec SDA syebala interkonekciju i dala je covicu
Naravno, razmatrat će Čovićev, tako da će Trojkaši Konaković, Nikšić, Žuljević i Mašić odigrati reprizu Vukoje i Čović u isporučiti Južnu interkonekcija mimo volje najjačeg saveznika BiH Amerike. Sve zarad funkcija dvojice narcisoidni ćh ljudi Dine i Nikšića!
Neće to Čović - Dodik a naši Trojaneri podvili rep.
Ovu će trojku poslije sljedećih izbora morati tražiti povećalom, toga su svi svjesni pa zato grabe sve što mogu
Zasto, zato sto nije u interesu hdza
Pa Trojkama je logično da ide ADZov zakon
Pa trojka je godinu dana rovarila da promijeni članove komisije za izbor Vujkoje da bi ga na kraju i izabrali, a da neće skinuti sa dnevnog reda mogućnost rasprave o Čovićevoj budućoj firmi. Ja stvarno ne kontam glasače trojke kako mogu u svojim glavama da nađu opravdanje za politiku koju njihovi ljubimci vode.