Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce novi ajfoni, dok izadje 16ka
Da li je sada Vama jasno bila SDA ili NIP, liberali ili desnicari sve je isto samo se glumci mjenjaju.
A građanima isključuju vodu svaku večer i šalju račun za protok zraka kroz vodomjer.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupi policajcima nove cipele i istjeraj na ulicu da ga konačno vidimo kako hoda ulicom, trotoarom... Trebaju nam policajci koji poznaju ljude u kvartu, koji se ne voze u autima, nego su prisutni u narodu. Cipele im kupi, ne aute!!!
Hvala Niksicu, Forto i Konakovicu sto ste ovog uvukli u vlast! Ovaj ce da vas vrati gdje vam je i mjesto!
Bolje da ste HR platili koji servis kanadera
i ono sto imate ne koristite za sta su nabavljeni
Treba, i nabavite još helikoptera da se ne guraju po dvojica Isaka u jenom
Moze li i jedna hitna sa krevetom, da se povrjedjeni ne nosaju u cebetu i vriste od bolova.
Policija treba da bude opremljena i sposobna za djelovanje. Rasipanje našeg novca na ''potrebe'' raznoraznih ministara i političara je nedopustivo!
10 posto je 10 posto
Biti će i kriminala i trkača po ulicama gradova!
Što više potroše para bolje za strance
Volis grah od juce? Dodji sutra...
Ako Ramo ne nabavi helikoptere, ne znam ko ce :)
Samo jako!
Kad ga Nenad na Facetv favorizirao zajedno s trojkom a budale glasale
Tik što se vratio preplanulo iz Turske, ova Trojka sa svojim džokerom kupuje i kupuje i samo kupuje AUTA, malo im, i zadužuju ovaj narod ne gledajući na sirotinju koja prebire po kontejnerima, penzioneri, RVI... Troše naše pare, i i dalje šutimo.. Pa do kada više??
Uzmi Semso koliko ti drago. Sehara nema dna moj Ramo. Ti znas kako se pare trose. De matereti mozes li ti narodu objasniti ko` i koliko izdvaja za toliko uhljebe. Tvoj MUP kako i sta radi, mogao bi vas pola otpustiti, a opet se nebi smanjio broj kriminala, a ovi iz Hercegovine ionako du besposleni, jer kod njih je nula kriminala.
Ma tako je dok se onom prekrasnom djecaku sto ne cuje nemoze da skupi oko 50 hiljada maraka da se izlijeci u Turkoj ima se love za kupovinu zeljeza.Da bog da se i vama skupljalo dok se djeca lijece porukama vi novac njihovih roditelja razbacujete i jos info da su djetetu pisane pogresne dijagnoze u BIH