Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Bake djeli cenere
Treba pitati ove danas što su u Dobrovoljačkoj došli obilježiti pogibiju 5 vojnika šta misle o ovom mjestu gdje je ubijeno između 1300 i 1600 NENAORUŽANIH civila???
@jose2005 Po tebi bi se trebali vratiti i u II svjetski da pitamo ko je koga ubio i zašto i pod kojim obilježjima? A onda bi se naravno vratili do I svjetskog a onda bi se vratili do Balkanskih ratova, pa bi tako redom išlo do ratova sa Rimskom imperijom. I očito svi se trebaju vama pravdati, a vi očito ne trebate nikome? Neće da može...
Ukidanje tzv republike je neminovan civilizacijski proces koji će u budućnosti kad tad da se ostvari. Ako ne civilizacijski, onda drugim metodama. Oni koji su činili i podržavali zločine i nisu se pokajali i krenuli naprijed, očekuje sudbina nestanka i totalna anahilacija.
Aktualizirali su sva stradanja Srba u II s.r. pa 10 puta preuvelicali a danas zatiru sve sto podsjeca na genocid i zlocine u zadnjoj agresiji. Kakav je to narod?
Sve ce se vratiti sa kamatom. Nece moci na ovom ostati. A onda ce osvete uciniti svoje.
Još malo i biće nam zabranjeno spomenut Srebrenicu.Pred nama je, Zivi bili pa vidjel..
ovo je za njih smjesno, negiraju i opetbi isto ako ne i gore uradili, bolje bi se organizovali sa sajrivanjem i orekopavanjem masovnih grobnica....to su divljaci sljam civilizacijski....
Da narod zna kakvi poludivlji ljudi žive u tom selu ... pa oni u te hale odlažu smeće, parkiraju traktore, lične automobile, kao da se nikad ništa tu nije desilo ! Svaki put se zapitam, kakvi su to ljudi, ima išta ljudsko u njima ? Parkirati traktore, kola, drva na krv ljudsku .... strašno !
Nekoliko hiljada bijelih nisana je vjecni svjedok srpskih zlocina.
I šta čini sda i IVZ da se ovo sprijeci ??? Ništa dave se sa baklavom 😠