Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Forto je pravi Digimon
Fadil: Drage dame, danas same sebi nabavite cvijet, uvijek ima rjesenje
Lekcija iz bhs jezika Nakon susramlja, ucimo i nove jezicko-ekonomsko-socijalno-medicinsko-emocionalne izraze: menstrualno siromastvo i menstrualno sramocenje. Bas sam dvojila oko tih znacenja. Samo veselo, narode!
Jeste li ti i Mandic cestitali jedan drugom
Ti si Edine Forto dezerter.I supak.I nikad neces biti nista drugo.DEZERTER.Zene to smisliti ne mogu.
e macko moja
Tu si ti kod ubleha, ha ja, kad je neka ubleha nevazna ti si tu
ti si topli premijer
Ti si da ne kažem šta.
Jos da nam je vidjeti ijednu tvoju realizovanu mjeru. Goreg premijera nismo imali
Ti si jedna obicna tetka. Sretan dan zena Forto
Konkretno nista nisi rek'o!!!
prvih 10 komentara negativno, al u glavnom mu botovi spocitavaju izgled i gej paradu. da se imaju uhvatiti za nesto ozbiljno, uhvatili bi se. posto nemaju ovo je znak da je dobar premijer.
Ti si premijer svega nenormalnog u ovoj nasoj “drzavi” .. u nekoj normalnoj zemlji bi mogao istovarati kamione, ili eventualno negdje vrata otvarati i zatvarati.. ali tu smo gdje smo…
Ovaj može biti samo predvodnik gej parade. Je*o vas 8 mart. Kupi ženi nešto kad ti hoćeš, nije kad ti neko odredi.
I ti si damica jedna forto,nek ti je sa srecom