Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj BIA agnera...pozdravljas sankcije a surujes sa njima po naredbi poglavnika Covica..
HDZ u i Covicu ispunjavaju zelje , a prozivaju DF sto je sa SDA!? Oni su svaki princip pogazili!!!
Kakve oni cifre uzmu kad potpisu te ugovore ali kod prodaje dravnih objekata po planinama ako Sarajeva. Aktovke pune love se hodaju kao jedine potpisnicima i direktorima privatizacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smokljo
Zamisli izac na izbore i zaokruzit Ovo
D-E-Z-E-R-T-E-R koji je tu sa svojom strankom po direktivi SPC i Vucica. Prave bosanski blok u Sarajevu a u RS i Zapadnoj Hercegovine nemaju niti jednog ogranka. Kome prodajete suplje???
Ma platite firmama Igora Dodika i Plavsickinog bratica u keshu i problem rijesen. Uzmite svoj procenat i sve ok i svi sretni samo drzave i dostojanstva nigdje
D-E-Z-E-R-T-E-R koji je tu sa svojom strankom po direktivi SPC i Vucica. Prave bosanski blok u Sarajevu a u RS i Zapadnoj Hercegovine nemaju niti jednog ogranka. Kome prodajete suplje???
Forto bolan nebio. Srbijanski helikopteri ti letaju iznad BiH. Ti si ministar saobracaja, Forto. Smijes li bar besto reci, ako ne smijes nista uraditi?
Kad vidim ovog Fortu instantli mi kroz glavu prodju momci koji dali zivote za ovaj grad a on sada tu palamudi
Futro .
Vidi Elite vas treba sviju u zatvor i naprviti!?na pink reality tv live stream da se smijemo!?
I Forto mora na crnu listu, nemoze rac da nije znao ijoj firmi ini ustupke tj pogoduje
Forto se ponaa kao opozicija a on vlast, kao drugi kriv a on kao bajagi prav. Ti si Forto zakuhao sa Dodikom , sada kusaj taj jad i cemer, nemoj nama prodavati m..a za bubrege.
Ugovor sa Konzorcijem kojeg ine Sirius 2010 iz Banje Luke i Odailjai i veze iz Zagreba, potpisan je u januaru ove godine na osnovu tendera koji je raspisan u mandatu prethodnog Vijea ministara BiH sredinom 2022. godine i na koji su pristigle samo dvije prijave. Ljudima koji itaju naslov je kriv Forto, a ne Brankovi. Leglo zehlenih u komentarima.
Nije majka Fortu klela to je pogrijesio vec sto se vadio, ovakvom pricom za malu djecu
Mani se shuplje. Shta kao ministar prometa mislish o neprijateljskim helikopterima u drzhavi?
Gdje su sankcije Konakovicu Forti i Niksicu?? Ceka Americka ambasada da NIP podjeli i ustupi Covicu i Dodiku sto je ostalo pa ce ih onda sankcionisat.. koje podpisao ugovor za firmu Igora Dosika nego Forto i Konakovic
N.prijatelj Bosnjaka i ove zemlje.
hahahahah uj Forte trai da mu dostave izvjetaj mogu li to to je potpisano uraditi????Kako bolan Forto ako im banka u mjesec dana ugasi raun?????nema nita od te firmeSvu opremu oni uvoze a bez rauna su mrtvi ne postojeHebiga mora vraati tal to tebe brine..
Kad se ponu vadit na Komisije udo nevieno!?