Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Niksic kaze da vracaju dugove i da se ne zaduzuju. Oni se ni izmedju sebe ne mogu usaglasiti sta da kazu.
pitam se da li je sada možda jasno Zašto su ovi nametnuti???
Koji je ovaj Forto lazov, opet spominje Koridor VC za ZDK, granice za USK, Elektrifkaciju za TK iz Plana Rasta, a to ovi kantoni nikad nisu problematizirali vec su problematizirali drugu tabelu u kojoj sve pare idu u RS i u kantone gdje vlada HDZ. 4 kantona su trazili da se ubaci postovanje odluka Ustavnog suda u cijeloj BiH u Plan rasta, trojkasi to obrisali, EK rekla ne valja dokument i ovi sad krive 4 kantona!? Opet laze i manipulise javnoscu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ni u čemu nisu uspješni u privatnom životu. Došli su kao nametnuti čovjek koji je trebao braniti državu, a pobegao je. Da joj želi dobro, pa šta reći više?
Stara nana mi je uvijek govorila . Sine pokrij se samo koliko si dug. Ovom Desert eru u Oktobru će Kasaba reći Zbogom ili ćemo mi iz ostatka Bosne reći Kasabi Zbogom, treće nema.
Jedina smo drzava u kojoj vlast krivi opoziciju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pu pu pu
Hajde Forto dosta i tebe skini se sam
Čega se lik dosjetio
Bil ti mogao zaraditi jednu KM bez budzeta pa da znas kako je tesko vracati dugove. Lako je palamuditi sa drzavnih jasli. Moze li se kupiti tramvaj bez velikih zaduzivanja, to je uspjeh.
zanima me, da li na tom principu zaduživanja vodiš i svoj kućni budžet
Pa naravno da se država mora zadužiti da bi nešto izgradila, napravila. Građani to znaju i nije im žao ako će to ići u smjeru nečeg od čega imaju koristi, kao tramvaji npr.
s m r a d
nema značajnih projekata ni rasta bez zaduživanja... i običan čovjek kad hoće da kupi novi namještaj i sl. digne kredit... ili ste ovdje svi za gratis ćevapa
Kako se prije nije zaduživalo pa se opet imalo svega. Čak i za vrijeme Tite nije se puno zaduživalo. Dug čitave Juhe u ono doba je bio samo dvadeset milijardi DM.
Halo, jedino sto vam se moze priznati jestu tramvaji i trole. Ostalo vam ne halalimo sta radite od Federacije
EVO NARODE ŠTA VAM SE SPREMA KAD SE OTKRIJE DA SU DALI AERODROM A DA STRUJA ĆE POSKUPIT 120% OD JANUARA...UKRALI MILJARDU, OD PENZIONERA 70 MILIONA, AUTOCESTE HDZu, FUP HDZu, FTV HDZu, A PENZIONERIMA PODOBNIM VAUČER ZA BANJU..PADAJ SILO I NEPRAVDO!
On je i postavljen na ovu poziciju kako bi NAS zaduživao kod MMFa. Jednog su čovjeka zatvorili jer nije htio da nas zadužuje kod istih.
Valjda svi skupa skontamo da nas ova trojca strucnjaka vode u veliku provaliju i zaduzeno robstvo
Trojka kupuje sve novo. A SDA samo uzimala sadaku i krntije.
Al bi valjala donacija iz neke Njemacke ili Austrije mogu i starij al nemoj Turska da je .
Tako se ljudi natjeravaju da rade. Sa dugovima. Kad radis nemas vremena za nebuloze. Ako kome trebaju dugovi onda smo to mi
Ti si dokaz da je danas tastatura ama baš svakome dostupna
a sta je sa platama minimalcem od 1000KM? to ste prvo obecali u prosloj predizbornoj kampanji.