Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte na karti ko iskopava iznad kamen pa ce vam bit jasno ko je odgovoran
tacno...ali jedan od krivaca nije samo priroda...onaj kamenorezac...je isjekao komplet stijene sa brda iznad...a sin mu se hvali sa dzipom od 320 milja...i rolexom od 45 milja...a sve su mu to dozvolili lokalni uhljebi...ici cu na izbore da ponistim listic...
O kome se radi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve ovo,osim ljudskih života mogu sanirati gazde Bingo , Robot , BBI , SCC,mnogi novopečeni tajkuni ,ali se niko ne oglašava. Opet će sirotinja sanirati štetu jer zna kako je bizi u nevolji . Zsto ,hitno dajte broj telefona na koji se pozivom može donirati 2 KM po pozivu , da građani krenu sa pomoći , jer birokratama treba mjesec da se pokrenu .
Gdje je Njiva.Dok nevin covjek lezi u zatvoru
Jarane,lakse je to reci,nego uraditi.Znamo sta i kako je bilo nakon onih poplava 2014. Nikada vise nece biti isto ovim ljudima,a to da se lako moze skupiti i sanirati,ne znam. Znajuci kako nam sve funkcionise u drzavi,sumnjam da ce biti lako. Da se razumijemo,ja sam vec dao i dat cu koliko budem mogao,ali nazalost tesko se moze ocekivati potpuno saniranje kao u ostalim evropskim drzavama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto vidis, kada nema vijesti i predizborna dosadna desi se cudo
Ima onaj isto kamenolom sa desne strane na ulazu u Konjic iz pravca Sarajeva..i ono ce se brzo sve srusiti. Daj tajkunima drzavnu zemlju da se bogate i unistavaju i prirodu i ubijaju ljude posljedicno. Ustaj narode..u zatvor trpaj bandu.
Dovoljno je otici na google maps i vidjeti da je kamenolom uzrok erozije tla i ove nezapamcene tragedije. Ko ce odgovarati za ovo sram vas bilo?
2014: Poplavljeni su Orašje, Domaljevac-Šamac, Odžak, Brčko, Maglaj, Doboj, Derventa, Tuzla, Prijedor, Travnik, Janja, Bijeljina, Zenica, Živinice,Vareš, Zavidovići,Ključ, Banja Luka,Čelinac, Žepče 2024: Jablanica, Konjic, Fojnica, Kiseljak,Drvar.. ŠTO ĆE NAPRAVITI DA NE BUDE OVO I 2034?
NISTA KAO I DO SADA
Potop je mogao biti predvidjen
Treba se malo ispitati otkud drva iz okoline konjica i jablanice u srednjoj bosni.. sumarije se trebaju protresti dobro..
Nije mi žao nikako. Godine javašluka i nemara, bespravne gradnje, neulaganja u infrastrukturu, korupcije, hajvanluka i domoljublja su dovele do ovoga danas. Evo vam po zasluzi! Niste ni bolje zaslužili. Ovo nije ni prvi put, a nije ni zadnji put. A vi i dalje se pravite *utave i *lesave. Priroda ne bira i vraća sve. Neka tako i treba. Sve je ovo po zasluzi. Sve!!!
Ovo ce opet dijaspora rijesiti
Pa Jel kamenlom i u .Fojnici?
Sta god da se desi u gornjem slivu odrazit ce se i na donji, poplava itd. Ogromna je ovo kolicina kamenja i vode, kad to uđe u korito rijeke sve se poremeti.
Ma ja bilo je ovako 1971 samo Nije bilo klik asa..... Aha al u k evo nas ko Kambodja u pm
Gradonacelnice ,onih 800 hiljada dajte ovim ljudima nećemo slaviti Novu godinu
Proglasavam tvoj komentar najbolji u 2024 godini. Bez zezanicije.
Proglasiti dan žalosti u subotu i odgoditi izbore u nedelju!
Ma ko će opet čekat. nista ne ponistavati, život ide dalje.
Kad se pogleda na googlemap, par stotina metara iznad Donje Jablanice se vide velike kolicine kamena, potpuno slobodnog. Taj kamen je trebao biti osiguran.
Jedan od razloga i pokazatelja prolaznosti svega,tako da pouka je Budite dobri jedni prema drugima ,ljepsi je zivot tako ,zivot je krhak ,ljepse je sve kada smo dobri i ovo ce proci lakse i popraviti se ako budemo dobri .Malo dobre volje ,prema komsij,poznanicima,nepoznatim ljudima ,jer sve moze proci vec sutra.Uzivajte u zivotu dijelite radost i osmjeh te materijalno
Dragi ljudi, žao mi je zbog velikog broja žrtava, porodicama nastradalih želim sabur, vaša tuga je i naša tuga.Ono što možemo obećati da ćemo sve materijalno nadoknaditi i da će sve biti izgrađeno.Mnogo ljudi je spremno pomoći i novac će biti osiguran vrlo brzo.