Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snsd mafija misli da je iznad zakona, svi čete doći na red pa i šef ako ne šmugne ko miš iz zemlje
Osim ostalog direktor CIAe naredio Zeljki da rjesavaju nagomilani kriminal i korupciju pa Dodik kreno od sitne buranije i misli da ce sa tim zadovoljiti CIA, samo sto ga sa crne liste nece skinuti.
Nastavlja se saga Ljubiša Ćocić i Dodik . na žalost u federaciji nemamo toliko podataka ali ozbiljna se borba vodi da Dodik skine ovog covjeka sa te funkcije , ne paše mu nikako pa je ukljucio i dva pulena Košarca i Nešića u igru .
Svaka cast na ovakvom stavu i ovakvom odgovoru !
Pa ista Anica Vukadin je profitirala uz pomoc SNSD-a kao i mnogi joj clanovi uze familije, sve je ovo rezirano za masu
Svi se uhvatili izjave njene jer Dodika blati, a nista sto je "GLAVNA TUZITELJICA" fino razdvojila entitete i oslobila kao drzave ... direktno utiču na narušavanje povjerenja u rad pravosuđa u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini....
Nek je sa srećom i u korist svih nas...
I njihov BERILO mislio .irno pajkiti,a plehati...
Hajde Mile kod Fadila i ti
...na izjave SNSD-ovaca .... ČISTA DESETKA ZA TEXT
Tako je Mile kada se zakačiš sa CIA-om. Oni znaju tačno gdje da udaraju
Halo ba, pa oni se bore za svoj narod!!! Dobro sad, ako im se neka markica iz javnih fondova zadrži u džepu, pa nisu oni krivi za to!
Dodik zrtvuje sitnu buraniju nebi li zastitio sebe i svoje.
to Ankice,Kninska kraljice