Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijep je, a isto tako znam da bi ga opet isti onamo oni srusili kad bi imali priliku.
U to niko ne sumnja ni najmanje, samo što su srećom uveliko u Irskoj, Njemačkoj itd. Ta vremena su davno prošla na njihovu žalost, no brbri svakako ne vrijede spomena na ovaj dan.
Prekrasan most.
Skoro svaki dan godisnjica neceg koja nas vraca u najgore vrijeme, kao da nemamo pravo da zivimo normalno dalje.
Rodjeni se sa Starim radjaju i umiru.
Vise mi odzvanja u glavi ono radovanje pri svakom pogotku u most, usklici radovanja kao da rade nesto dobro, nego samo rusenje, jer eto Stari je izronio za sve one sto ga vole, a usklici, urlivi radovanja ostat ce vjecno da nas opomenu ko su nam ti fini sugradjani, susjedi, evropejci...
Izronio Stari za one što ga vole!
Dva puta građen a jednom i rušen. Zanimljivo da oni koji se njime diče nemaju veze sa nikakvim aktivnostima oko toga. Nisu ga gradili ni rušili a kite se njime. S kojim pravom pitam?
Da se Erdogan ljuti imalo bi logike.
@...380: Moze se reci da je zanimljivo. Razlika je u ideoloskoj pozadini. Kad si desnicar ili dio radikalnih krugova, onda ti je bitna krv, itd ... za takve moras biti i bjeli katolik da bi bio Hrvat. A za ljevicare, ili antifasiste, ili za ljude koji su torerantni, ta kategorija nije bitna i mi volimo taj most iz raznih razloga.
ma daj
dilFa mogao si dodati ovu pjesmu na kraju članka :) https://youtu.be/j7TfiqsbljM?feature=shared Izronio Stari za one što ga vole!
Srušili neljudi, obnovili ljudi velikog srca.
Prelijep most, ostavština Turaka.
Hocel kordic i praljak biti prisutni?
Ima Veleza i Starog mosta, propale su stasa-U- i HB