Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gorazde, odnosno BPK pripojiti Kantonu Sarajevo. Nema smisla da postoji kanton od 20.000 stanovnika, da ima premijera, ministre, skupstinu... Isto uciniti sa Posavskim kantonom i pripojiti ga TK. Citav kanton sa 40.000 stanovnika nema smisla. Spojiti Zapadnohercegovacki i Kanton 10. Manje 3 premijera, desetak ministara i svih pratecih pozicija, 30-ak zastupnika u skupstini...
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO SEDAM MILIJARDI MARAKA.
@PjesmaNekTiKaze možda je bolje sarajevski Kanton pripojiti Goraždu jer su oni bolji, humaniji, a ovi naši to tek treba da nauče...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Logicno da ce biti besplatno kad je u zadnjih 10 godina duplo manje ucenika
Obrazovanje djece u Bosansko-podrinjskom kantonu treba poboljšati zbog brzog tehnološkog napretka. Trenutni kurikulum koristi zastarjele programske jezike poput Basic-a, dok bi noviji jezici poput Pythona, koji je svestran i široko korišten, bili korisniji. Praktični zadaci i projekti umjesto samo učenja pravila mogu poboljšati interes i razumijevanje tehnologije kod učenika, čime će obrazovni sistem postati kvalitetniji i bolje pripremiti djecu za buduće izazove.
Jeste grad, kanton, sva FBiH vas hra(nj)e
Mozete uvesti sad sta hocete kad ste raselili u velikoj mjeri gradjane iz tog kantona , sad vecini skola u ruralnim podrucjima prijeti potpuno zatvaranje skola !
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO SEDAM MILIJARDI MARAKA.
Ljuta Kraina pustosi.
Koliko sam godinama cuo neslani sala i viceva o focacima i komplet istocnoj Bosni. Neka vam je na cast neljudi ljudskog roda.
Gdje si srednjobosanski kantonu, najbolji sda kanton koji odbija pomoć evropske unije.. Koliko djece plaćaju da dođu sa sela u grad u srednju školu najbolji kantonu? Kad mi kaze patriota..
Tako se radi gospodo politcari!?
Bravo!
hajde pesimisti, navalite sada sa pljuvanjem svega. sta vam sada ne valja?!?