Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je napravljena i uvijek bila ka zgrada DPO. Grad kao organ uprave nema ništa da tom zgradom.
Zamisli apsurda, drzava sama sebe krivicno goni.
Koliko ste milona uzeli na renti za tu zgradu Hajde ko je glasnovornik sdp saša damir ili neka nova faca
Ma nista od toga, ode Benjamina, za njom i pravobranilac, a zgrada ce se vratiti u drzavno vlasnistvo.. te pitati vladu KS kako su sa Zavodom za izgradnju KS, otvorili put, upisali se...,pa ondapoklonili zgradu Gradu Sarajevo , a ova se kiti kao velka pravna pobjeda, jedino sto je sa ug o poklonu otisla da preda u sud za upis..
tacno tako na stranu sda lopovska ali ovo je nasilje nad drzavnom imovinom a ovaj pravobranilac je kum od onog uka ublehasha
A ko je nadlezan tek da o ovom odluci.
vi iz ns i sdp niste zdravi