Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj vladar, pa nije kraljevina Banovići
Lopov prije svega koji je zaposljavao po javnim ustanovama...
Ovaj je Banovice vratio u srednji vijek, pa nije ni cudo sto misle da je bio vladar
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lupez
Neka mu Bog sudi za njegova djela ili nedjela. Znamo jedno da ce Banovici i narod u Banovicima prodisati punim plucima. Oslobodio se celicne ruke, malverzacija,ucjena i progona djece sa Banovicke Opcine, jer nisu bili odani ili podobni Kukicevim snovima, da samo Dostovici,Kukici i Cergici zive normalnim zivotom na ovoj opcini.
Poruka Elzini Piric, uz postovanje i uvazavanje Mirsada Kukica, i moje saosjecanje sa najblizima i porodicom. Nacin tvog poređenja Mirsada sa Bogom, govori koliko kataktera, vjere i postovanja prema Bogu imas. Kukica su u Banovicima uvazavali ili strahopostovanje imali radi sopstvene koristi ili nazovimo egzistencije.
Nema više sunca
Keširao je milione svojoj porodici..u tome je bio uspjesan.....
Kalav narod takav vladar!!
Ima li sada neki UNDO da vratimo nazad rijeke ruralaca koje je doveo na UKC?
Dok je ovaca bice I vune
Toliko je naroda u crno zavio i uništio im živote al eto nije ponio ništa sa sobom dzaba mu.
ma sve to ok al ova elzina stvarno nije dobra u glavi a ona nam odlucuje i malo malo bitan njen glas
Jel se vi salite!??? Zavio je u crno Tuzlanski kanton gore nego rat. Jos dugo cemo osjecati posljedice nepotizma, korupcije, neznanja, nekompetencihe koju je ostavio iza sebe pogotovo u UKC-u Tuzla
Kažu prozivan za ovo za ono, možda uhljebi da..
Da ga Allah nagradi po djelima
Da ga nisu roknuli ?
Liječili ga oni koje je zaposlio na UKC
Aha.Ko tebe komadom kruha ti njega kamenom :D
Neponovljivi kriminal ax
Mevla ga rodila,tad se B... spustio na zemlju, kad se Kukić rodio ...Tako je na predizbornom skupu GRLATO govorila jedna gospođa ...članica stranke