Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo ona sto je osudjena jer je ucjenjivala maloljetnicu? Bez imalo stida ono se gura u prvi red. Jti ovakvu drzavu !
Zna Schmidt ko mu je dosao . Ne razgovara covjek sa osudjenim sljamom. Mami pametuj kod kuce i njoj postavljaj zahtjeve. Ko si bona ti? Sta si se umislila? Poklopi se!
Ovi maltretiraju sve redom...
Ne zna jos bosanski … cekaj jos malo 🤣
@yugomrgo Pa imaš ih 3, Federacija, RS i Brčko Distrikt, meni se čini da bi vi htjeli četvrti?!?
Jeste se okupali, msm ne valja parfem ako niste
Zato sto ga jos nismo tužili za negiranje genocida i rušenje drzave BiH i njenog ustava zato sto misli da i nas moze kupiti kao bakira, niksica, konakovica, komsica, kojovica i ostale tzv bh patriote
Sve muslimani(građani)
Koga ove budale predstavljaju pa sakupili su 400 potpisa.To nije dovoljno ni da stranku oformiraju.Šta je saovim ljudima dabi bio gradjanin moraš da se odrekneš bošnjaštva i bosanstva.Gradjani ne poznaju ni naciju ni nacionalnosti.Bore se za jednaka prava svih i priznaju svačije patnje i stradanja.A vi se lažnjak.
Ova Naida hoda po protestima da bi je slikali. hahahahahahhahahhahahabababbababababab
A vidi...multietničosti.....hahaha.
Koje budale. Žive u zabludi da neko sluša narod i da je demokratija ostvariva. Treba neko da ih polije hladnom vodom
483 glasa je jako mnogo.Nema šta sram ga bilo kako se nije odazvao.
Schmidt i schmidtovi, lova do krova, titula do krova, prinadleznosti do krova, najudobnijih putovanja koliko hoces,.... i sada ce on to sve dovesti u pitanje ucenjem fakata i istine, saslusanjem slobodoumnih gradjana, .... ma hajte molim vas, to je Inzkov haver.
Evo tek sam sad skont'o da se lik zove kristijan Cesto cujem to "schmith schmit" a ime kristijan se prikriva Na sta spadošmo da nam kristijani tumace reforme i agende
Gospodo sačekajte samo da Šmit sveže rep pa će onda razgovarati.