Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vlasnik kaze da nema problema onda se ne treba brinuti,ionako poslije katastrofe pokopamo nastradale,izlijecimo ranjene i skupljamo sadaku za obnavljanje,krivci ne odgovaraju i sve vremenom dodje na svoje
A cuj recenice "zivimo ovdje 15 godina", kada su oni pravili nije bilo kliziste ali sada potencijalno jeste. Ste je se sve u tom djelu naselilo, e to je strasno!
nema problema a 80% shume skreso
Al najsmjesnije mi je što su ovi opstina Centar
Keine problem
BICE KASNO KAD SE OTISNE
A gdje ste zivili prije 16 godina?????
Pa sa svojim roditeljima, onda smo osnovali svoju porodicu, kupili gradjevinsko zemljuste i napravili kucu. U cemu je vas problem?
@salama2 Problem je na Vasoj strani a ne na mojoj, ako nista onda zbog klizista. Pitanje je bilo jasno a odnosi se na nekontrolisano naseljavanje Sarajeva sa svih strana BiH. Vasa opaska mi lici na onu kad nekog pitas gdje si rodjen-a i dobijes odgovor, u bolnici.
Sta kazu, najbolji grad na svijetu po izboru Nat Geo. haha
Najbolji po ocjenama *citatelja nat geo, a poznavajuci nase ljude i kako im nije zao nazvati na telefon i dati glas, ne bi me cudilo da smo mi sami sebi izabrali svoj grad.
Prodaje se kuća na klizištu, nije puno prešla...
pravili ovi ispod njega nelegalni, pravi on nelegalno. Sve u kantonu Sa se radi nelegalnoa vlast umjesto da je radila na sprječavanju i kaznjavanju, samo su aplaudirali. Nek se narod snađe. Sad treba od poštenog naroda da se izbija iz đepa na sanira je hiljade pozencijalnih klizišta
ako budete cekali sistem i da ide pravnim putem naekat cete se a vasa ce se imovina narusiti nego uzmite stvar u svoje ruke kao sto su na uni, zene kruscice i jos neki uspjeli