Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako klix pise narod ce povjerovati da je izrael zapravo zrtva a ne terorist
Sad da cujem izraelofile! Fula hezbolah opet jel?
svaka im čast!
Zalosno je da bilo koje djete pati ali Djeca Gaze nemaju ni krevet, nemaju topli dom ,nit krevet u kojem neka od straha imaju gdje piskiti kao što napisaste, nemaju škole a i Bolnice su srušene, pa novinari zar srce nevidi istinu, zašto nepište istinu 20 000 hiljada djece preselilo a 17 000 bez oba roditelja zar njihniste bacili p s i m a kako izjaviše i prenosite napisano
Cudno. S obzirom da su masili sve.
Nema mira dok se Palestina neoslobodi.
A sta ste mislili biti rahat na tudjoj teritoriji.
kakvi licemjeri cuj ostavili ste nas psima z l o c i n c i
Juče rekose kako ih nije ni jedna raketa pogodila a sad druga priča
Polahko to je tek pocetak
Nemoj da vam je krivo. Hezbollah ide od sjevera prema jugu u slabljenju Iron Dome gdje treba da se sretne sa Hamasom. Neće ni njima biti bolje.
Klix vise voli Izrael od Izraelaca
Davidovic????!!!
Rus!!??
oceli su oni zestoo zasjedati i osudjivati
Ne zasluzujete bolje.