Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rodio se za vrijeme rata u podrumu, tek se skrasio, kuću napravio, djecu podižem. Oca mi rat uzeo. Ko hoće rat, dao Bog da mu u kući bude. Ovi idioti nisu normalni, dajte nam fabrike da radimo sredite zdravstvo i obrazovanje. Ali jedino od rata vi imate koristi, da se ne otkrije koliko ste ukrali za 30.godina. Stranke i njihove lidere treba na goli otok poslati, pa neka se igraju rata tamo.
Zao mi te ali sa druge strane,jarane jel ti stvarno mislis da ce te neko priupitati za tvoje misljenje ako se zasere???
Jedno je sigurno... biće nas sve manje! Jedan dio zbog smrti, drugi i učestaliji, naravno, zbog migracija. Na kraju nit' će budale imati kome srbovati, nit' će s druge strane imati ko da brani. Jadno, jadno, jadnije!
Zalosno je sto mi Bosnjaci "bjezimo" iz BiH ,to je nasa maticna drzava.Ugledajmo se na Zidove,oni se vracaju iz New Yorka,Los Angelesa..
Daj petljo da vise i to vidimo. Odcijepiti se mozete samo ratom, pa bujrum!
Nije to ona priča: Oni bi kao da se otcjepe a mi im kao nedamo...ovaj puta je malo drugačije, jer je RS očišćena etnički i izvršen genocid pa je imenovaše za Republiku Srpsku, a sada bi je poklonili Srbiji!!! E neće moći ove noći!!! Ne trebaju svatovi stradati za povod rata ovaj puta, dovoljan je referendum u entitetu RS, zahebite strance ovaj puta, neće vam pomoći više!!! Taman ćete nam vratiti našu zemlju koju ste oteli!!
Ja ne razumijem ove Srbe, pogotovo ove sa Klixa sto udaraju dislike.. kako vam Dodik godi meni stvarno nije jasno. Ta njegova ogavna priča, to što je bahat, što je njegova porodica prebogata na osnovu vas, što mrzi druge i širi mržnju… kako možeš navijat za takve. Ne kontam. Pa on je u stanju da te posalje u rat dječače, a svog sina će poslati u inostranstvo ili u trezor.
Toliko mi je dojadio, neka se otcijepi više, da vidimo kako će to izgledati.
MZ je omogućila Dodiku višedecenijsku vladavinu tokom koje aktivno u praksi pretače svoje ideje o raspadu BiH. Više me brine činjenica da ga upravo MZ drži na vlasti. MZ se ponaša kao Vučić, deklarativno je za BiH a konce vuku akteri koji su protiv BiH. Vrijeme je da se sa riječi i deklaracija pređe na djela.
Puce onaj TOP za Iftar na Kovacima i svi Srbi na traktorima u bjezaniju preko Drine
Dodikov uspeh je u konstantnoj destabilizaciji BiH uništavanju svakog realnog kompromisa i time gazdama iz Srbije i Hrvatske ostvaruje zaludnu politicku ideju da nekad kad bi navodno okolnosti dozvolile podijele BiH. Dakle ludak koji radi na štetu svih i koji se mora ukloniti s vlasti
Hocel se Nermin Njiva sad izvinut i povuc?
upravo tako POLITIČKI TEROR , ponajprije prema Srbima, kako reče S Puhalo , "u BiH žive srbi koji su tu i oni koji gledaju da što prije odu odavde"...zaista je zamorno i frustrirajuće slušati godinama, iz dan au dan, i za vikende i az praznike ove njegove monologe, prijetnje, otvorene laži i huškanja
Da, traje već godinama ali ide uzlaznom putanjom. Oni grade MREŽU, SISTEM, UVEZUJU I POKLAPAJU INSTITUCIJU PO INSTITUCIJU. Bošnje, nemojte biti naivni!!! Taj čovjek je svjesno u PROJEKTU! Kasno će biti kad poteče krv! Radite na spremnosti da se sami možemo odbraniti, a onda možemo očekivati i pomoć prijatelja.
Da je pravna država sva tri brata bi završila na teškoj robiji mislim na D.o.d.i.k.a Č.o.v.i.ć.a i B.a.k.ira.Stavit im lisice oko nogu,da ne mogu pobjeć i da prave auto put kroz BiH.
Treba njega hodzi kakvim.Pun je on sejtana.
Ovi bi kao da se odcijepe, a ovi im kao ne daju. 😄
Hahahaha ... ima li kraja cirkusu ....:)
NE SERITE VISE SA OSMORKOM I KONAKOVICEM U KOMENTARIMA !!! Kad zatreba sve su to ljudi koji ce stati da brane BiH !! Vi isti koji napdate STE OSTAVILI CITAVU ISTOCNU BOSNU SRBIMA i pobjegli u carsiju ili po Evropi i Americi !! TREBA ZAKON DONIJETI DA IZ SVAKE KUCE MORA JEDAN CLAN BITI NA LINIJI (MUSKO /ZENSKO ) SVEJEDNO ostali clanovi onda mogu sta hoce i gdje hoce.....nema veze sto je DJED od 100 godina ....nek sjedi u rovu