Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu firmu ukinut i daj je pod koncesiju..
samo ti tipkaj po klixu
Vi trebate smanjiti broj uposlenih, pa ćemo lako za sva povećanja.
jel moguće da likovi nose uže pantole nego djevojke
Bitno je da se zglobovi vide 🤣
Nemaju mooda
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Onda ukini ili GRAS ili mjere. Kako ce narod na posao? Neka vlada nadje rjesenje, za to su i placeni a ne samo za to da se kaze sta treba. Nadjite rjesenje malo mucnite glavom, ukljucite mozak a ne samo po ustaljenom principu plakanja i kmecanja i primanja sadake.
Konfiskujte imovinu od jusufvranica Fakultet..obezbjedio i praunucad
sve firme koje mogu ostaviti radnike da rade od kuce trebaju to ucini, studenti i djaci isto..penzionerima zabraniti gradski prevoz...ide lijepo vrijeme stimulisat gradjane da koriste bicikl i obezbijediti sigurne parkinge u firmama da se ljudima ne kradu bicikla
Ne valja GRAS ne valja ni Centrotrans, malo vozila, puna naroda, u najprometnije vrijeme (07-09 h) kada narod MORA na posao, najvise penzionera, PRESKUPE karte (skuplje nego bilo gdje u Evropi a usluga -1), ali bas preskupe. Mislim da nije normalno da cijena prevoza iz centra do Vogosce bude ista kao iz centra do.....Breke....Sve u svemu, nista nije rijeseno niti ima rjesenja na vidiku.
Tik Tak...
Privatizovat da bude kao Centrotrans cisto , na vrijeme i sto je najbitnije sigurna vozila
Kad vec nemaju vozila i ne mogu obezbjedit distancu medju putnicima, zabranite rad GRAS-u dok nije prekasno. Tramvaji su potencijalni klasteri i ne moguce je uci u isti od guzve.Bolje je nemati nikakav javni prevoz nego ovakav.
I dokle ce se ova firma i kriminal koji ju je doveo do ovoga povlaciti po laticama bez konacnog rjesenja?
svi smo mi svjesni da nemamo dovoljno vozila javnog prevoza za ove uslove ali bar mozete ne primati putnike bez maski ,jednostavno nema zadrzavanja u vozilu bez maske ,ko razmislja o uroti zavjere i to da je korona laz nek ide pjesice
a da date ostalim autipeevoznicima da voze na GRASovim linijama i da im platite za to za vrijeme pandemije Ljudi će pokrenuri autobuse koji stoje i moci nesto zaraditi, a biće moguće imati manji broj putnika... Ionako milione dajete propaloj firmi.
znaci cundara a ne nove trole i tramvaji
prc
Sto ovom ministru saobracaja dobro stoji prezime. Šteta baš šteta
Nista vi ne mozete nesposobnjakovici. U ovoj drzavi je postala misaona imenica pojam da nesto moze da se uradi, osim korupcije i kriminala, a sve o drzavnom trosku
kad ste unistavali vozila i prosavali zeljezo i bakar da svaki vikend janje okrenete tad niste kukali !