Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ko misli da moze da kupi godisnju kartu za 4,00 KM i treba da bude prevaren.
Dragi nas sugradjani GRASOVI tramvaji, autobusi i minibusi nikad nisu kasnili. Imamo najeftini transport u cijeloj Evropi a po tacnosti i broju nasih linija na kojim vozimo prestigli smo i Bec . Ostalo mozete procitati za prvi April ili u svim malo boljim knjižarama na odjelu Bajke i price za malu djecu.
Nikad SDA. neće Šteti i SDP u halaliti novu prugu , nove tramvaje i trolejbuse. Sjetite se samo kad je SDA pompezno dovezla preko TIKA izraubovane autobuse iz Istanbula. To je razlika i to ne halale.
Trebali bi smanjiti cijenu karte, 1,80 KM je u ovoj recesiji I neimaštini stvarno preskupo.
Nije preskupo, 1.80KM cijeli grad mozes obici. Jos besplatno za ucenike, studente i penzionere. U Banjaluci je 2.30KM.
Ma cim je izaslo smart card GRAS. nema tu nista Smart jos 50 godina