Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva trojka kad se skupi nema škole koliko Denis Gratz sam. Kakvi banditi hoće na vlast majko draga.
Ma jami ko to kaže preletacevic .
➡️Savjetujem trojki da odmah započnu osnivanje ogranaka u Laktašima, Grudama i Širokom, jer su ljudi ovdje shvatili i skontali plan; ➡️GLASOVIMA BOŠNJAKA, prodajući im priču o građanskoj državi IZABRATI DRUGE ZA SITNI ŠIĆAR. DEMOKRACIJu su prodavali samo Bošnjacima , ali nadam se da više neće biti kupaca poslije ovoga!
A ono SDA , SNSD , HDZ , Tegeltija , Fadil?🙄
A šta to kod nas nije pogrešno... Ima li išta??
Može li mi neko objasniti zašto je bitno to što će Prdara biti prva od tri bezvrijedne glave na bezvrijednom mjestu u Pederaciji bezvrijedne dejtonske nazovi države.
E moj Muhamede
Stojkan je produzena ruka HdZ-a. Oni su ga izabrali , a on im mora ispunjavati zelje. Tako je to s duznicima. Od davnina.
Nije Gratz nego Muhamed Gracić
ovaj uhljeb se stidi najpopularnijeg imena na svijetu...dokazano kroz statistiku...
➡️Kada se govori o Igoru, onda je kao prednost 🔹On je bio pripadnik Armije BiH. ➡️A kada se govori o Lidiji, 🔹e ,ona ima prednost nad GENERALOM ARMIJE BIH! TO JE TA PRINCIPIJALNOST TROJKE!⁉️