Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino dobro od ovih protesta što je 50ak SDAovaca zaposleno na funkciju 'građanina' na nekoliko dana 😂
Nisu to građani nego Muslimani i Bošnjaci. Kakvi građani??? Građana po popisu stanovništva u BiH ima cca 1%, ostalo sve Bošnjaci, Srbi i Hrvati.
Hahahahahaaa , jake SDA grupe, dvije babe i 2 dida....
Neka ih tu do jeseni... Tada će i vremenski uvjeti biti povoljniji... Donesite im vode , dehidrirat će
Nadam se da će Schmidt ostati dosljedan i nametnuti izborni zakon,a samim time izborni proces koliko toliko vratiti u Ustavne norme.
Samo misici i barabe, zemlja bez ikakve perspwktive
Super, kad nismo imali drugog problema u zadnjih 30 godina.
Zašto se ne kupate ispod Pelješkog mosta? ccc
vidi ovaca
Otkud ovoliki HDZ-ovci na našem portalu koji nas pokušavaju navesti da odustanemo od protesta??? Halo ba, ohanite malo!!!
borba je za državu a ovi sjeli u ladovinu da planduju. hahaha
Gdje onaj Sejdic, kakvo razocarenje od covjeka, obicna marioneta i zna se cija, nisi se borio za svoje surodnjake dok su postavljeni kao zrtveno jagnje u ubistvu Memica, sram te bilo.
23 muslimana pod drvetom. Od toga možda 3-4 novinara i dvoje guzonja. Jeste jaki u pm
Evo onoga što bi trpao hrvate u dva vagona. Nežeš druže više granice preći još nas sramoti ovaj fašista - https://youtu.be/dK-5YY8B0QQ
Neka neka, mene nije uvrijedio, ja to očekujem.A neka i javnost zna šta je cilj protesta,ovako misli većina protestanata, pa neka se čuje i njihov glas,ako misle da im ovo ide na ruku...
Imaju utjecaj ovi u hladovini. Njihovih 0,0001% od ukupnog broja građana bih i oni bi da se pitaju nešto.
bolesnici
Samo im nemojte davat jana vode dehidrirat ce