Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odgovor Uku i Našoj stranci dajemo 6. oktobra!
Mladi budzetlija Uk, cijeli zivot proveo na budzetu, ni marke nije zaradio u privatnom sektoru, sjetio se da oporezuje ljude koji imaju dodatnu garsonjeru ili vikendicu na selu. Dakle ako vam roditelji ostave stan morat cete placati Nasoj Stranci i Uku da taj stan zadrzite svake godine ili ce vam ga oduzeti. To nam priprema Nihad Neuk
Me zaboravite - 2 oktobra 2022 godine, skoro 70% glasača Kantona Sarajevo je dalo glas Trojci. Nemojte sad samo svaljivat na izdajnike. Dosta odgovornosti ovdje leži i na mnogima koji danas pljuju po tim istim za koje su i sami glasali! Ne kažem da pametujem nego da to svima bude jedna vaspitna pljuska i da se više nikad ne ponovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Trojka je pokazala svoje pravo lice prema mladima!!!!!
Samo je sda gora od njih
fina gradska raja. eto vam!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tehnika manipulacije *mamac i zamjena* U ovom pristupu, osoba ili entitet daje značajno obećanje ili ponudu, ali kasnije, kada obećanje nije ispunjeno, opravdava neuspjeh pozivajući se na specifičnu formulaciju ili semantiku iz originalnog obećanja, tvrdeći da je tehnički ispunjeno prema njihovoj interpretaciji. Ovo može ostaviti primatelja s osjećajem da je obmanut, jer duh obećanja nije ispoštovan, već samo doslovno tumačenje upotrijebljenih riječi.
Ova taktika često iskorištava dvosmislenosti ili specifične fraze kako bi se izbjeglo ispunjenje onoga što se zaista očekivalo.
Uk je netipični predstavnik mladih.Klasični budžetski beskorisni političar, bez ikakvog autoriteta ,mladima nije nikakav primjer.Zbog Uka i njemu sličnih i mladi i stari napuštaju prelijepu svoju BiH.Ostavljaju porodicu,prijatelje,a Uku budžet pa neka mu je na obraz i čast.Brzo će Uk izlijedeti,ali BiH zbog njega i njemu sličnih ostade bez svog domaćinom stanovništva.U konačnici neće više ni imati ko će za UKA glasati
Mozel neko da objasni ko spada u tu kategoriju 'mladi'??
Treba nabaviti lijekove za onkološke pacijente, zdr radnike, penzionere, rudare, kakva ba subvencija
Premijer sa VELIKIM privrednim iskustvom
Vintage SDfA spin. Cuj neformalna grupa mladih! Tonu sve dublje I dublje.
Das nekome 5 hiljada KM, on te pljuje i ide onome ko mu nije dao nista
a koliko tebu plaćaju pisanje komentara?
UK rao pare, za zdr radnike ima, Mjedenica radi 80h on se našao da nema,
eto naše stranke sta je do sad uradila pa vi ljudi glasaj te za nasu stranku
Pro pakšu
Sjecam se kad je Forto na TVSA govorio ima para kad se ne krade, dok se nisu dočepali fotelje, sjecam se obecanja da ce minimalna plata od Januara biti 1.000 km, o poskupljenju struje, plina, redukciji vode i skupocjenim sluzbenim vozilima da ne pricam, zao mi je ove omladine, Trojci od srca zelim poraz sad u oktobru.
UKhljeb, neuk, noga, ne zbog subvencija, ni ne treba, ali penzionerima, zdr radnicima, rudarima i slično, povećati primanja, a političarima smanjiti za toliko
Ma kavi mladi, imaš posao i reci ellhamdulillah, još vam daj subvencije, treba penzionerima, rudarima, zdr radnicima i td voz
Ja im nikad necu zaboraviti legalizaciju parade ponosa,, nikad vise nece dobiti moj glas
Pa prva parada je bila za vrijeme SDA vlade, o cemu pricas ti?
Mart, 2019te je bila prva. Tada nije ni bilo trojke :)
Nocas je Vuciec PR Nenad doveo na svoj Vucicev tablod fake tv nasiste da opet manipuliraju narodom. Ko je god gledao sjednice Parlamenta FBIH zna o kakvim tipovima se radi. Narode nemojte opet nasjedati.