Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj i ti ga šiljiš uprazno.
@BosniacumLilium Hadzikadicev bot sendvicar
Popušio si ga Hadžikadiću a sa tobom i tvoji glasači!
ode mandat jedan dodatni za probosansku koaliciju u neretvu dzaba
Pa ni vodstvo tvoje stranke ne odražava volju tvojih birača ili članova tvoje stranke? Mi se u Gračanici slomili da dokažemo da nam birate predsjednika OO koji je vijećnik SBiH i za to prima plaću, a predsjednik rgije nas samo pomnožio sa nulom i izabrao vijećnika SBIH za direktora Platforme za Regiju Sava? Slijedeći naslov teksta, = korumpriana stranka.
Laprdaš naš ...
Ko je ovaj lik?
Vidio si u Novom Gradu kako iskrica Karkelj zaiskri.Preduzmi nesto,ako imas kakve veze u svijetu,da se zakonski onemoguci zloupotreba dobijenog mandata,uprotivnom iskrice odleprsase.
Demagog i palamudan. Ovi su najgori.
Malo manje narcisoidnosti.Koaliraj prije izbora,inace ovako samo dzaba bacas glasove,ako nepredzes izborni prag,npr.kao u Mostaru. Pogotovu sto se brojanje provodi kako se provodi.
ovaj me na Trumpa podsjeca
Ko je ovaj covjek ?
Isti Harrison ford :)
Ovaj mali kljako na 15 mjesta izgubio 1000 glasova od 5!! 20% na 15 mjesta od 150 halllooooo . Da se prebroji sve osvojio bi 20 glasova ukupno. Frajer sve pokrao
Ko si ti brato. Sto nisi došao u Mostar 93 braca moj mili sad nam bacas kragujevke. Odjebi bola
Ima li gdje koja vijest da se nije oglasio ovaj ublehas sa 2000glasova. Ponasa se kao da je ambasador Britanije ili USA... Smara kao Damir Dzumhur, a nikakvih rezultata. Pa pobogu covjece, shvatas li da te narod nece i ti konstantno se javljas i dajes izjave kao da imas iza sebe pola Bosne. Svakom loncu poklopac
Volja naroda je podjela, jedino političari malo trube o jedinstvu ali na ttragu su podjela....čini mi se da je neko izjavio " da je sad vrijeme ...da bošnjak ....bude gradonačelnik. '" sad su tek zapetljali, a neće otpetljati u narednih 20 godina
Stvarno ne znam zašto "brišu" sasvim normalne i pristojne komentare? Možda treba da se obratim "narodnim" jezikom: UBLEHAŠ. Mnogi plivaju na ovakvim pričama.. ništa ne valja - mi smo rješenje, i onda još više sran*e naprave.
Hadzikadicu ti si zalutao ovdje, a primjer tome ti je Mehmed Karkelja koji ti je sukno do bubrega.