Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čizme nove - obuvene samo jednom kad se probala veličina pre slikanja, a kramp je pozajmio od nekog radnika koji jedva krpi kraj sa krajem uz radovanje kad ima 2 obroka dnevno.
Lepo je to Mićko opisao u knjizi "Nacionalni park Srbija". Političar: "I za slikanje da mi nađete neko malo dete, a ne kao u prošloj kampanji što ste mi uvalili onog debelog, sav sam se iskilavio."
Ne zna srediti svoj parking, sta onda da očekujemo od opštine, a sat i pet minuta parkinga 8 KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo ukucajte na Google Hajrudin Mulic i vidjet cete o kome se radi.. blokirani racuni, prevare sa zemljistima, otimanje postenim gradjanima zemlju za parking.. utaje poreza, kriminal
Dobio podrsku Ramine stranke,mislim da je time sve receno o njemu,ne moram na google ni ici.
Mulić je otac Adele Mulić - Brković, žene Ajdina Brkovića, vlasnika MonetizeAd. Mislim da sam dovoljno napisao.
malo mu centrotrans,valjda mu babo ostavio u amanet ko i bakiru
Mandica je dosao sa biroa na nacelnicko mjesto, doveo ga NASTAVNIK FIZICKOG. Neuki doveo jos veceg neukog.
Valjda neobrazovani.
SDA te napravila, dala ti sve prostore po gradu, njihovom privatizacijom si dosao do firmi. Zet - MonetizeAd. sta dalje da pricamo?
A ti si hadždžija biva obrazovan?!?!?! Ma daj... Osnovna škola jedva dvojka, Srednja isto tako, Fakultet kupio. Zna sve raja.
provalio si ga ko levata
Svaka cast za intervju na face tv, zakucao covjek!
Pomest će ih Manda ubjedljivo! Adanooooo
on je obrazovan! Niđe veze!
Ovaj ga ne vadi ili mu komsije pomazu
parking mu ko buljvak, auto pijaca zona sumraka i on prica o zapustenisti
Hajro, samo naprijed, pometi ove ublehaše..
A DA NO??? Pa kako da ti budeš načelnik Centra a znamo da si iz Sandzaka??? Kako? Zapuštena su oba parkinga koja LIČNO DRŽIŠ. Jel tako planiraš i općinu Centar zapustiti?
Sta ima 2 ??? 5 parkinga i autopijacu, vjerovatno ima jos sto ne znamo
A to je onaj Mulić što je u ulici Patriotske lige dobio veliki parking koji nije ni asfaltirao a uzima 1,5 kM po satu parkiranja. Dok je taj parking bio u početku formiranja navukao je starih automobila, neregistrovanih kombija na stari parking koji je ostao slobodan za obične građane kako bi što više ljudi išlo na njegov parking . Ne znam koju školsku diplomu ima ,ali da je namazan , namazan je ! Čuvajte ga se birači
Nije vam lako, blizi se 06.10. sto ste maltretirali gradjane Opcine Centar, maltretirali ste! Hvala Bogu pa ste pokazali svoje lice!! Spletkarosi, Manipulatori, Neradnici, , ..., pa-pa!
Hajrudin cim se svjetlo ugasi popne se na zenu