Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srednje je od Semizovca 15 km. Kao da napišeš u Pazariću kod Ilidže.
Ne sjecam se neke lijepe vijesti iz Sarajeva ili BiH… pucanje, ubistvo, gori prikolica, gori pijaca, okrsaj macke i vrane u centralnoj ulici glavnog grada… dno dna.
Dno dna je ta brojka u tvom imenu 😁
U sarajevu zadnjih dana samo nesto gori, cigani lete u nebo.Gori auto na grbavici, pijaca, krov zatvora, prikolica
Jos nijednom nije objavljeno da je nesto ugaseno, ili djelimicno izgorjelo. Uvijek sve izgori do kraja, nikada ne bude ugaseno.
Ja reko, Dzeko zapalio nesto. Jer je danas sve u tonu Dzeke
I opet pola drzave saobracaj prekinut...
Da nisu i ovi vukli kakavu zapaljivu matriju Zeli u Ukrajinu
Srednje kod Semizovca? Koliko znam ima finih km između tih naselja
Valjda izgorila. Glagol je goriti, gorim, goriš, gori, gorimo, gorite, gore. Opet neki strah od ekavice?
'Bem ti učiteljicu. Ekavicom bi bilo 'izgorela', a 'izgorjela' je ijekavica, dok je 'izgorila' ikavica koja se često koristi u našim ruralnim krajevima. Kao i glagol 'voljeti' 'voleti' 'voliti', a kroz lica isto ide i ekavicom i ijekavicom i ikavicom: volim, voliš, voli, volimo, volite... neće biti voljem, volješ, voljemo, kao ni volem, voleš, volemo... razumiješ, pardon razumiš?
Ima li neka ovdje lijepa vijest samo pisete o pucnjavama tucama i tako dalje
Neko nas kolektivno maltretira u psihu svaki dan, baš neka fina agenda trovanja zdravog uma sa samo vijestima iz crne hronika ne vjerujem da je slučajno. Najbolje ugasiti internet i početi kopati krompir
Sponzor ambasada njemacke
U Norveškoj se ovo desi jednom u 10 godina. Postali ste mjesto opasna i besmislena življenja. Bande su sve preuzele kao u Meksiku.
Ja da sam u Norveškoj sad bi muzo Milka kravu a ne bi bio na klixu kad ti je tamo toliko fino, šta je ne možeš bez ovog besmislenog življenja
Ja sam na odmoru. Poreč. Radim posao koji volim, živim s ljudima koje volim . Šta mi više treba ? Uostalom nauči se nekoj kulturi nije manir obrazovanog čovjeka da vrijeđa. Jezik mržnje će vas pojesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta je ovaj brat prevozio barut?