Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika i prilika našeg naroda.
uznemirujuce...roditeljska paznja...evo onog sto je izbo nozem momka...i sto pada na fakultetu preko sedam godina...ali je podoban uvlakac sto je najbitnije za sda...
OVO BAKE UBACIO OVOGA DA MALO RAZDRMA JER SU MU OSTALI SVI MUTAVI OD ZASTUPNIKA IZ SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nacionalista, homofob, los covjek. Cuvajte se ovakvih oni su najopasniji.
Čuj ovog peddderra I treba da vas je strah ovakvih ljudi.
A otkud tebi pravo i ideja da govoriš da je neko loš čovjek?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljudi moji...pa ovo je samo kod nas moguce. Bez ikakve odgovornosti politicari. Ovaj balavac je dijete zbo nozem, svi mozete naci tuzbu na portalu Slobodna Bosna koju je majka djeteta podnijela protiv njegovog oca, i sad SDA takvu osobu dovodi na poziciju. FUJ....samo FUJ.
Boga mi Zahiragić baš napreduje, nakon dvije velike porcije ćevapa ipak je uspio staviti telefon u džep, napredan momak nema šta!
U skupstinu kantona samo rodjeni u kantonu. Tako i nacelbici opstina. Bez obzira koja je stranka
Konacno smo dobili nekoga sposobnog i vrijednog u skupstinskim klupama.
Podrska Harisu Zahiragicu !!! Mogu ti ga sitpu Harise . Ne obracaj paznju na dusmane. Ionako vecina nisu bošnjaci , nego vlasi i karavlasi, te poneki brdski konj. Selam za članstvo Nerada i pravde .
Kažem ja svom malom: "Moraš još šest puta izgubit' godinu, dobiti jedno 20 - 30 kila i izgubiti obraz pa ćeš i ti moć' u kantonalnu skupštinu". Za veće nivoe se treba malo više potrudit'.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/139773/uznemirujuce_roditeljska_nepaznja_haris_zahiragic_omiljeni_radikal_brachnog_para_izetbegovic_sa_14_godina_je_izbo_nozem_djechaka_bez_ikakvih_pravnih_posljedica_po_njega_i_njegove_roditelje.html
Pripravnik sa pocetnom platom 2000KM. Kazu genijalac bio, nije studirao vise od 10 godina.
E ovo mijenja sve iz temelja. Feniks se diže iz pepela :-)
ne idite u wc sa njim hoce ,,ubost,,
Vise o Zahiragicu procitajte ovdje: https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/139773/uznemirujuce_roditeljska_nepaznja_haris_zahiragic_omiljeni_radikal_brachnog_para_izetbegovic_sa_14_godina_je_izbo_nozem_djechaka_bez_ikakvih_pravnih_posljedica_po_njega_i_njegove_roditelje.html Fin neki decko,uzoran. Moglo mu se posto je caca bio na celu FMUPa.
Zna li citati? :-D
BRAVO HARE!!!!
Realno samo je jos on falio u ovom cirkusu 😂😂😂
Sretno mladiću !