Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NiP će se raspasti najviše za godinu dvije
NIP se vec raspao. Npr u Zenici nisu prosli cenzus hahaah
I ti im dajes prostora, evo u Zenici i nepostoje, mi zenicani sutamo izdajnike momentalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Stamota je nas sviju, a nastavnik fizickog je nase ogledalo. Nije dorastao ni mjesnu zajednicu da vodi, a sjeo u fotelju ministarstva vanjskih poslova.
Zao mi je ovog covjeka, vidjelo se od starta da je zalutao na funkciju ali da nije los covjek i kriminalac. Dno dna je od Konakovica da ga sad napada a slavio je njegov izborni rezultat, hvalio ga, na kraju krajeva ga i kandidirao.
Puca NIP po savovima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tanović ističe da bi Konakovića "trebala biti sramota" zbog toga što ga je nazvao "katastrofalnim načelnikom", te je spomenuo navodni sastanak s predsjedavajućim Skupštine Kantona Sarajevo Elvedinom Okerićem, na kojem je, kako tvrdi Tanović, njemu rečeno da mora raditi na "određen način." Udari na Tanovića su krenuli već kod zapošljavanja nekih i nekih NIPovaca . Pa sve do pokušaja puča od strane smijenjenog Predsedavajućeg OV/ vodića pasova!
Realno, Tanović se nije snašao i pokazao je da nije bio dobar načelnik opštine.
Uranio zoru preverio Tana dok si bio nacelnik bio si Konakovicu du.....c. Sad nastupilo pljuvanje. Valjda si to prepisao od sefa Elmedina.
Stigle ih kletve raje "o sebi se zabavili".
Najveća poslijeratna ubleha NIP , kadar SDA e moj za..pljeni narode
dan-noc, noc-dan
NiP je novi SBB katastrofalna politika zasnovana na napadanju SDA i losi kadrovi na pozicijama koje sada osjeti i najobicniji građanin Kantona
Čuj ovaj bio načelnik, pa 4 godine nisam čuo za tebe sad se javljaš
Rahmetli Tanovic sa drugog svijeta.
Ovaj je bio sve ali ne načelnik, ovaj za 4 godine nije uradio baš ništa korisno. Pravi katastrofalni načelnik
Zar je ovaj još živ?
Podrska Tanovicu a Dini i NiP-u zelim uspjesno penzionisanje jer su premasili i SDA po svim mjerama...
Gospodin Tanovic je radio odlično obzirom da su ga iz općinskog vijeća sabotirali najviše NiP-ovi vijećnici. Načelnik općine nije monarh da ima neograničenu moć, nego ovisi od vijeća i njihovog glasanja za projekte. Čovjek želio ostati neovisan a oni očekivali da igra kako oni žele. Nije Tanovic jedini, NiP je od Mandica isto očekivao. Čak se i NiP raspada na one koji su za Konakovica i one za Adamovića.
Apsolutno tačno! Prednjačio je sa huškanjem i buškanjem Predjedavajući OV inače vodić pasa!
Okeric s lemezanima Avdicima Kapama unistava KS a Konakovic s Ademovicima Federaciju i Drzavu.2026 prvo sto treba nova vlast u kojoj milion posto nece biti NIP i NS treba uhapsiti Okerica ako ni za sta onda bar za onaj milion sto mu je skupstina dala u prosloj i ovoj godini na koje nema pravo ni po jednom osnovu a to su nase pare dok para nema za djecu u Mjedenici
Nip je gotov !!