Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjo krade i manipulira gdje stigne onda mu nije jasno zašto ostali nisu fini i pošteni
@KrkiHerojUlice tipično tupavo kratkovidno razmišljanje. Popusti malo internet!
irma nesreco,neces valjda rad svojih ambicija i pet puta manje glasova prepustit fotelju hdz-u ko sdp 2008
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
seka juče na KCUS-u dobila upravni odbor, a čović danas gradonačelnika Mostara
@gooUser1604862993
Ja, i? Crkni od muke
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa bilo pravo ili ne nekome, dr. Kordić je osvojio najviše glasova. Ako bi bio gradonačelnik, funkcija predsjednika vijeća se samo da Bošnjaku i riješena stvar. Realno, Irma nam je bila favorit, ali ako ne može ona, onda je fer onaj tko ima najviše glasova. Ne znamo šta je sporno tu.
Ima HDZ jednu Bošnjakinji na listi... HDZ je trebao samo zamjeniti kandidatire Kordića i ove bošnjakinje, pa im ispostaviti račun za Komšića... Ali Hrvati nisu takvi, oni će ispoštovati Bošnjake, ipak to je norod koji je i prije 500 god. ostao vjeran svojoj vjeri i poštenje, za razliku od nekih koji su se prodali zlu sa istoka za šaku oraha..
BH blok je kriv i njihova iskljucivost
Oni su ionako ugrozena nacija, treba im dati i podpredsjednicka mjesta. Mene samo cudi reakcija najvecih bh bosnjaka iz SDA, na sve ovo.
Naravno ds žele sve, majorizirani su. Daj im sve, da jebu mater svima, s gdje su manjina traže prave. Bijkotujte sve, nije ljigavac iznad zakona!
Opet po ko zna koji put SDA prodaje Mostar Hrvatima i nakon 12 godina će opet Hrvat biti gradonačelnik Mostara a to je Kordić. To se sad već zna, da će Kordić iz HDZ-a u trećem krugu biti izabran jer je SDA tako odlučila jer nije u prvom krugu podržala Baraliju a znali su da ona neće ostati u drugom krugu glasanja, kad već nije BH blok podržao Guzina za gradonačelnika onda je Koalicija trebala podržati Baraliju u prvom krugu.
Eto tako je to kad se ide na dogovore a tim dogovorima suspendira zakon tj pravilnik. Ko ste vi više da se dogovarate kako da opet prekršite zakone? Dosta je više.
Svaki narod ima vlast upravo onakvu kakav je i narod pa onda takvu i zaslužuje.
Neće biti bolje dok blaf ne krepa ....
Pedokatolici u Mostaru počinili UZP, srušili pola Mostara i opet imaju obraza da traže nešto...............SMRT hzhb i svim hrvatima koji misle da će dobit treći entiet..............klix.ba požurii molim te banuj me
Hohohoho ........... A Željko Komšić..................a presude za genocide...ko koga ovd sere KURŠĆANI?............haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Je**** vam pripadnost sve.
Rasturili smo tzv armiju bih u ratu, rasturamo tzv bošnjake u miru. Točka.
Kakav ba Hrvat gradonacelnik Mostara. U Mostaru nema niti jedan jedini Hrvat. Eventualno ako se neko iz Hrvatske doselio kad su gradjeni Soko i Aluminij, pa tu ostao raditi. Nisu to Hrvati, to su katolicki Srbi.
Takozvani HDZ godinama u Mostaru im je izvor korupcije
hdz je trebalo zabraniti odavni, da nije inzko bio visoki predstavnik ida je umjesto njega bio neki drugi tipa kao petric ili eshdowen ta bi stranka bila zabrnajena..stalne opstrukcije, propagiranje fasizma, kriminal..ima dosta elemenata...samo da nije inzko bio, on nas je unazadio