Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Placa li RTV taksu?
Placa, ali nepostojecoj tzv tvhb
Ova trojka je to sve kriva trčao je član narko kartela Konaković u Zagreb da naštima aferu o Sebijinoj diplomi a za uslugu pristao na sve želje HDZ
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prvo neka krene da placa RTV taksu. Drugo, pod slobodom govora se ne moze smatrati poziv na rusenje drzavnog uredjenja na koji ste i vi potpis stavili gospodo (dakle radi se o nekoj vrsti drzavnog udara).
Ja ne znam sta mi Bosnjaci cekamo? Zasto ne izadjemo u hiljadama i preuzmemo prav osudne inst it ucije
Dakle, hrvatski HDZov Dom ne spori sta je rekao, vec sto ga se kritikuje za to sta je rekao.
Nije problem u Krešiću, već u nespremnosti Bosanaca i Hercegovaca da kupuju domaće. Npr, frižideri sa Ledo sladoledom ili piletinom Cekin ostanu netaknuti do isteka roka Za tren bi se svi problemi riješili.
Opet ugroženi. Mislim da niste dovoljno. Biti će toga jos
Dajte ga u Sarajevo.
Moji bosanci i hercegovci samo vi sutite i nemojte reagovati na rusenje drzave pazite da nam se ne dogodi ko 92 pa cemo se fatati za glavu sta i kako ali bice kasno nece imati ko da nam brani drzavu
HDZ je kriminalna organizacija koja podržava ekstremiste
Ovi su bas prekucali igricu :)
JVKMUU nadam se da ćeš Čoviću odgonetnuti skraćenicu!
Sloboda govora koja podrazumijeva poticanje za rusenje ustavnog poretka? Ma vi ste i sebi smijesni
Dakle, hrvatski HDZov Dom ne spori sta je rekao, vec sto ga se kritikuje za to sta je rekao.
Trojka je isto stala u njegovu zastitu.
SAMO SDA I ALLAH!
Pred izbore uvijek ista davno zastarjela retorika. Pa da li su ljudi iz RS-a i ovi sto podrzavaju HDZ stvarno toike ovce?
Ginu Srbi mladi za slobodu grada republiko srpska svi smo s tobom sada iako sam Bošnjak pjesma razvaljuje
Ti nisi Bosnjak. Ali ako Bog da mozes uvijek preci na islam
Svuda u svijetu, kada zelis da dodjes na neku poziciju, prvo moras pokazati da ti je iskreno stalo do te pozicije, da ces se boriti za nju, ili da si "stakeholder", sto znaci da si ulozio veliki novac ili vrijeme i da ces propadanjem te pozicije i sam propasti. Samo iz HDZ-a dolaze ovakve komicne objave koje se mogu sumirati u jednu jedinu recenicu- "Platite nam da vas unistimo!"
Covicu ko ce placati pretplatu za tv vi bi da uredjujete a drugi da placaju
Pokazi i ti i kresic da placate rtv taksu pa onda brani svog pulena