Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se Izdajnici slože sve se može, jel tako Nikola Nikšiću
Saka jada ih ima ali hoce da upraljvaju citavom drzavom. Za 10 godina ce ih biti jedva 100.000 evo da ima neke koristi od Hrvata pa d apumpaju natalitet nasoj drzavi pa nek je preuzimaju ali nemaju nikakvog pokroca z aovo sto rade ve bezovrazluk, bestidnost. Meni su drazi Srbi: u facu ti kaze sta kako a ne podmuklo i mudro iza ledja.
Nermin Nikšić je skolslki primjer: nepotizama, korupcije i zlouporaba službenog položaja kad je imenovao rođenog brata Mirsada na sjednici Vlade FBiH koju je sam vodio za direktor u Autocestama, iznajmi Unipromet od svoga prijatelja Muhameda Pilava za 4 ministarstva FBiH i dobi 2 stana u Uniprometu, mutljao sa poticajima u poljoprivredi sa Lijanovićem, muljao sa traktorima....zna raditi premijerski posao
Kad su ga pitali jel istina da je zaposlio svog brata, lik hladno reče u kamere: mene bi bilo stid da sam na ovoj funkciji, a da ne pomognem svom bratu.
SDP baca patku da je navodno SDA pristala na 7 - 5 u korist Hrvata, sto nije istina, nego prave alibi da oni pristanu na 7 - 5, sto ako bude je pogubno za Bosnjake HNK, kojih je 50% u kantonu.
Ovdje ko formira vlast sa HDZ, najebao je naredne izbore.
Obzirom da su kadrovi SDA već u patikama i sa spremnim koferima, nepouzdani su i ne bi trebalo biti dileme oko koalicije u HNK.
HDZ jak kiao beton! Komšiću trebaju spomenik podić.
Kaže danas će "odlučiti Čović i Nikšić" - pa Smoto Nikšić jedino odlučuje kad će u WC, sve ostalo drugi za nj odlučuju. Ali, zanimljivo je kako se svi prave kao da je Nikšić faktor i da se nešto pita - to je javno fingiranje samo zarad naivnih Bošnjaka da misle da još uvijek imaju svog premijera.
Nermin i Dragan će odlućivati hoće li vlast Biti HDZ sa SDA ili sa SDP?????? Hahhahaha Opet nešto kontam kad je HDZ prihvatio DF sa SDA u SBK/KSB zašto nebi prihvatio SDP i DF u HNK?????? Niko neće vlasti a zvone na temu PRIIIMMMMMI Meeeeee.
Smece ljudsko i jedan i drugi. U SDP ima saka ljudi da valja ostalo su i gori kriminalci od SDA-ovaca, nego su vlast pa ne hapse svoje redove to samo vazi za sda kadar. Zasto Niksica ne hapsote sta je on sve pokrao. Korunpirano smece.
Nikšić: mi se predajemo, samo nas uvedite u vlast 🫂🫂🫂
OTIĆI ĆE I OVI KAD TAD NA - SMETLIŠTE ISTORIJE . PIHHHH.
Uz nacionalne stranke Mostar je prodisao. Nijedne fabrike da zagadjuje.
Joj klovnova ....joj ko brine o ovoj jadnoj drzavi , a oni opljackali sve sto se moze ....:(
smrt fasizmu, qrc komunizmu, Nikoliiiii K Niksicu
Čović je bio politički mrtvac od kojeg su Amerikanci i Nijemci napravili našeg robovlasnika.
Ovo o Izetbegovicima i sinu mu su cinjenice, kao sto je i cinjenica da je Milosevic ratni zlocinac. A vi, kao i anamo oni, mozete i dalje lagati sami sebe.
Gledaj druga Neke jest mu drago sto ga firer covic uvazava pcka li im materina
Koad će Poglavnik iza rašetaka.....završiti davno započeto suđenje
Poglavnik bi davno bio iza resetaka da sa babinim sinom nije pravio dilove, nemoj ti mene, necu ni ja tebe.