Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslodavac ima pravo da traži kontrolu bolovanja!
Kakve veze pesonja ima s drzavom Bosnom i bolovanjem kada mu advokat kaze da je drzavljanin Hrvqtsje koja ga stiti i prebivaliste u Splitu. Zg i Bg imaju svoje ljzde u Bisni koji instituciju ruse, a onda oobjegnu
Džaba sve ,dok se ne razbiju resori zaštite, koje Covic ima u pravosuđu BiH za svoje kriminalce
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi moraju biti jednaki pred zakonom, ali nisu.
Ljudina
Kako ste dozvolili drzavljaninu Hrvatske da radi u drzavnim institucijama?A jel prijava boravka bila stalna ili privremena? Jel uzimao , na osnovu toga, povrat pdv - a na tarifne proizvode?Koji ste vi atovi.
Tako je Helez, ne popustiti kriminalcu? To je sramota da narod placa jednog obicnog kriminalca. Takodjer istraziri ko mu je dojavio, ta osoba je sigurnosni rizik i treba u zatvor!
prvo ste napravili zakon da su uhljebljeni zasticeniji od polarnih medvjeda, i ne mijenjate ga. Hocete da ga Hrvatska isporuci, a Zdravka Mamića ste drzali i niste ga zeljeli isporuciti. Sada cete sigurno pricati kako je Hrvatska los komsija...
tuga od drzave
Te ljekarske komisije svakako skidaju bolovanje.nisu neki doktori, ali su u sluzbi sistema
I kako ne biti frustriran, ovi kadrovi HDZa koje postavlja Čović bahato se ponašaju, ne dolaze sa namjerom da poboljšaju rad i zaštite interese BiH nego sa ciljem da sve što ima naziv 'državni organi BiH' slome, razvuku i dovedu do kolapsa . I dalje se radi na toj Agensi HDZa koja se nije mijenjala i dalje traje i traje.. Trojka je nemoćna, nesposobna iako to Helez pokuša to ko prikazati na drugi način..
kako ovaj misli da pobije misljenje ljekara?
U trenutnoj konstelaciji odnosa, koji se manifestuju u činjenici da su državne institucije iznutra zarobljene kadrovima koji isključivo rade na urušavanju istih po nalozima SNSD-a i HDZ-a, teško da će se bilo šta desiti po zakonu, po pitanju ovog bjegunca koji je punih 9 godina radio na sistemskom uništavanju Granične policije. Posao je odradio fantastično, jer je navedena institucija u stanju totalne kadrovske i materijalne devastacije.
nemas nikakve kvalifikacije ni kompetencije da budes ministar, isto kao ni galic. i tebi kad trebadne bolovanje zvat ces covica da ti sredi kao sto ti je sredio da sjednes u fotelju
Htjeli ste demokratiju, a ona je nešto najgore što se poštenom ljudskom biću može u životu desiti
Prvo onog ko je dao bolovanje a zna se gdje je.
haj ne ri se helezu, istragu?, pa sto na ne smijenite