Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno. Oni su vatrogasci samo sto su vazduhu. Bilo bi lijepo i finansijski ih nagraditi. Imaju pravilnik u ministarstvu o nagradama i pohvalama tako da bilo bi lijepo. Btw svaka cast momci kako vama tako i svim vatrogascima, volonterima itd. Kapa dole.
bio bi red da i kolege iz Srbije da nije Dodo cirkus napravio
Koje odlikovanje imamo u BIH. Smjesna država i sve vezano za nju
Ma daj ba nemoj da ti Dodo bude mjera neceg.....
E sad, 10miliona na stranu i kupi 2 kanadera da valja. Ljudi dolaze sa cijelog svjeta kod nas, nek se nekome nesto desi eto ti loseg marketinga iducih 5 godina i 50x veci gubitak.
MOS,HOS i VRS
Jedini od trojke što valja, ti trebaš preuzeti SDP pa u koaliciju sa SDA, ovako viši ne može pod kožu ! Trojka podbacila !
Dodik iz neke pakosti nije htio, zato nije trebalo dati da dolaze ikakvi helikopteri iz Srbije po koju god cijenu
Ne radi isto što i međedina, već uruči zahvalnice svima koji su učestvovali u gašenju.
Vranjače tri dana eksplozije odjekivale, mještani gasili.
najbolja i najkorisnija jedinica OS je helikopterska jedinica