Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ganjaju neki inat. Helez im samo govori i napominje da imaju pravo na pomoc OS kao i svi ostali u drzavi. Njihov je problem sto se inate.
Upravo tako. Za eventualne posljedice sami su krivi.
Oni žele pokazati da država ne postoji i da je rs srbija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema više zezaMcije, imamo i mi sad svoje Dodike
Ovaj lola, zeljan samopromocije .Bolan pomozi prvo penzionere i sirotinju !
obicni kokosarac po nalogu vucica
joj šege boze sacuvaj
Ovdje bez daljnjega treba donijeti zakon da OS BiH mogu bez saglasnosti predsjednistva i politicara gasiti pozare unutar drzave ukoliko procjene da je imovina gradjana ugrozena. U takvim situacijama smanjiti nepotrebnu birokratiju i angazovati drzavne resurse koji su na raspolaganju, te sume koje gore su NASE pripadaju svim nama koji imamo drzavljanstvo BiH.
jedan je Zukan Helez!!
Entitelijama je bolje da zrele elikopter iz Sjevene Koreje jer on nosi 5001 litar vode...
Imas moj glas
Meni samo jedna stvar nije jasna nikako. Ovdje se radi o drzavnoj imobini i sta tu ima iko da se pita i da podnosi zahtjeve. Drzava je vlasnik i trebaju odmah OS BiH da dignu helikoptere i gase pozar i tacka. A ako ne mogu nase snage onda traziti pomoc drugih drzava.
Može li se podnijeti prijava protiv nadležnih osoba u lokalnoj vlasti za nesavjestan rad i ugrožavanje dobara i stanovništva kod očiglednog izbjegavanja podnošenja zahtjeva OS BiH za pomoć?!?
Zvekaneeee tako se država gradi... Nedaj suverenitet... Svi ćemo gasiti ali oni neka se bave cunamijem
Nemaju šta OS tzv BiH gasiti požare u Republici Srpskoj dok se to može uraditi kapacitetima Republike Srpske i Srbije.
Onda čekajte kišu...
njima je srbija matica u glavi
Sto da se gasi? Sve sto je od Boga je dobro doslo.
Dodikovi jataci zapalili šumu da prikriju pljačku kao što je SDA radila godinama šume kod Konjica i boračkog jezera su palili
neka gori...