Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upozoravam vas da ne postoji sljedba u Islamu koja se zove "Vehabije" to je pogrdan naziv za muslimana koji se dosljedno i do kraja drži Kurana i hadisa. Većina pravovjernih muslimana vrijedno rade, mole se i nikome niti jednu uvredu nisu uputili.
Ti nisi vrijedan da mi se uopce obratis ali postujem i takvo misljenje iako je pogresno i provokativno ili kako bi rekli "botovsko".
Salafisti onda,prikaze kako god
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gdje su uopste nasli tog mevlida i sto su ga poslali u Austriju.
Pušmipuli ministri i minjstrice i kmečanje
Skini mu uniformu i pošalji ga ocu i materi zbog državnih razloga najprije.
Ovaj kadet je i prije ceremonije rekao da se neće rukovati sa ministricom pa me zanima ko je taj koji ga je i usprkos takvoj namjeri natjerao na binu, i još nešto , ovo je namjeran incident
Provokacija ili ne, ovaj momak je pprije svega morao poštuje pravila službe,
Samo otkaz ,po hitnoj proceduri.Velika greška je što se vjera dozvolila u vojsci a pogotovo u školama.
svi ima ju pravo na vjersko opredjeljenje ali za sebe a ko se mozes prilagoditi ok ako ne sam si izabrao
Koji glup komentar i komentari, islamofobni... Pa nije Čovjek nikoga silio ni da se rukuje ni ne rukuje... On ne želi da se rukuje sa ženama iz opravdanih, praktičnih i naučnih razloga, a svo se sjatili islamofobi da ga čereče i raspinju. Podrška bratu našem, ima nas još...
Otkaz i njemu i svakom sličnom. Za takve nema mjesta u oružanim snagama....
Zasto otkaz? Sto ne zeli da pipa druge zene?! Kako ste samo nazadni i zaostali Ima i drugih pozdrava osim rukovanja! Otisli sve u klinac, prvo ne daju zeni maramu sad ti jos upravljaju i sta ces raditi sa svojim tijelom!!
Takvi su Bosnu odbranili kada je bilo najteže....
Pa i reiz se rukuje sa zenskim osobama. Sta je ovaj se nesto uinatio. Poznajem Taktiv nose ko bradu nerukuju se nece da pricaju sa zenam a ovamo su svakakvi. Mora bit kodeks ponasanja u OS i ako se neponasas sankcije.
Opismeni se...
To sto reis ne postuje vjeru u tom aspektu, ne znaci da je upravu!
Miroljubivi Bosnjo.
Pravi bosnjak vidis nece da pipne tudju zenu i ne valja a ovi sto preljube prave svaki dan, vucaju se s tudjim zenama, ne postuju svoju zenu i djecu kuci, oni su zlatni za ovo nakaradno drustvo!
Cuj tradiciji, znatel sta je vjera a sta tradicija, tradicija je korida u cevljanovicima a nije to vjera, bez obzira ko koje vjere bio
Samo hitni nečasni otpust
Cuj pitao IZ, pa ti bi ohalalili i blud za keš, baš kao što su ohalalili kamatu.
Nama netreba neprijatelj kad smo sami sebi problem sa ovakvim kadrom u vojsci ! Ne postoji u Islamu zabrana da se muskarac rukuje sa zenom !!
Vojnik nije samo da puca na drugog vojnika. Kako bi ukazao pomoc svojoj kolegici ili ženi civilu? Nemoguce je da nisu znali osim ako nije promjenio uvjerenja u 10 dana. Zamislite zaposle takvog u banci i on kaže "ne možete dobiti kredit za stan jer mi vjera ne dozvjava da se uzima kamata"
e moj Z(u)ekane nista ti nauciio nisi . Pa nek tr suoruga nauci vjerujem da imona zna propise islamske . A i reis i vojni muftija bi trebali na obuku iz vjeronauke . Vojnik je ispravno postupo iz uvjerenja i propisa , da se ne smije rukovati sa enama kojima nije mahrem .
NADRIMUDERIDISI SA TIK TOKA !! Istjerat iz armije i onog ko ga je izabrao i poslao......Naucite ISLAM ZIVJETI U SVOJOJ KUCI I PORODICI a napolju se morate dunjalucki obrazovat !!
uz put se izvini za svoje bahačenje i tučnjavu pijanog po kafanama,što mislim da je veće zlo nego propust vojnika koji je kulturno salutirao i naklonio se