Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posveceni smo mi svemu i svacemu,ali samo na jeziku.Pricate ljudima istu pricu od 95 godine.Svi smo mi svjesni da od EU a pogotovo NATO puta nema nista.Niste vi sposobni takav poduhvat na napravite toga ste i svjesni.Ovako lagano uzimate pare od naroda i samo sebe dodatno bogatite.Ni nekadasnji begovi vam nisu ravni
vid luiđija ko rimski ulični hapac sa sardinije
Skoro 50% stanovništva ne želi u NATO, a vi uporno zagovarate ulazak. Šta se onda čudite što Dodik blokira taj plan i sve ostalo! Neverovatni ste.
posveceni smo nato-u vec 20 godina imal sta vise od posvecenosti
ovce frulu i na kupres
I ovaj talijan ce biti ko i prethodni
I ovaj talijan ce biti ko onaj prethodni
Caba se Zukane prsis tu vasa bih nikad u nato pakt da uce nece ponavljas se ko pokvarena ploca svati to vec jednom nikad za nikad.
Bejha ce u EU i Nato uskoro, kada padne bejha pod Hr.