Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živjele Oružane snage BiH.
Tako smo i mi živahali JNA pa na kraju nismo znali da li da im pridjemo ili pucamo na njih i dok smo razabrali pola nas je stradalo! Da se zapuca ja ovima ne bih vjerovao pogotovu ako bi nas rat zatekao sa sda u životu bilo kao poziciji ili opoziciji! Prvo bi se razračunao sa sda pa onda sa ostalima
TebeNeCuvaNiko Prosipas se. Hrvati u BiH na nivou nacionalne manjine, Srbi zive u ojadjenom dvodijelnom entitetu, i ti kazes "ode 23" u zaborav. Ako pri tome mislis na Bosnjake kao većinski narod ove države, ti stvarno pojma nemas ni o čemu..
Bolje bi bilo da pilota helikoptera pošaljete još par sedmica na usavršavanje.
A ko će odgovarati za uništeni helikopter
Povecaj plate vojnicima i podoficirima inace ti odose svi a oficire boli briga samo te lazu i pogresno savjetuju
Upoznao sam, kontam se, jedno 7 momaka pripadnika OS. Mogu iskreno reci, niti su placeni adekvatno, niti su profesionalni vojnici. Plus big brother Ervin....
Najveći neradnik u historiji
Ostavka elez!
Super. A hoče li ko biti kažnjen?
Plakete im svakako ne trebaju neka im ovi lopovi prebace kakvog keša na račun bilo bi učinkovitije!
Pade helikopter bez ispaljenog metka....ko ce odgovarat za toliku stetu
Spaseni su zivoti i to je najvaznije, naravno treba ih nagraditi. Budi neko, budi covjek sa empatijom u sebi, zamisli sebe da spasis nekome zivot, vojnici su hrabri momci i u njima nema korupcije u odnosu na kolege policajce koji prvo pitaju mozemo li se dogovoriti kako?
Samopromocija
Tu novcanu pomoc vojnicima ce ti Mile i Dragan odma blokirati i staviti veto. Tako je kad su tri kuhara u kuci i niko nikoga ne pita je li zacinio hranu.
Helez da izvede vojsku na drzavnu granicu.Migranti bez evidencija nas udaljavaju od EU.