Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni ovaj daleko od Rame.
A sta? Velikobosanski nije?
I tkz. 'multietnicnost' je vid nacionalima pogotovo ona sto je u reali lažna. Veci sovinisti od nacionalista ovi koji se kunu u multietnicnost. Takodje pored svega realan fakt koji se desava sirom svijata je da primjera socijalisti demokratski mogu u svakoj zemlji doci na vlast, ali ih se samo revolucijom onda moze skinuti sa vlasti. Tako i sva hampa na nacionaliste, a mulietniĆari, socijslisti, zeleni, ove il one demokrate ...urnisaše narode i svijet
smarate vise ne interesuje nas 23 posto
Krenulo je sa zapaljivom predizbornom retorikom.
Stari, aj ti u penziju..nacionalizam ne prolazi kod normalnog svijeta. Kod tebe je sve za fotelju...
Helez bi bio dobar da je sa Bakirom i da ne pije
Ovakva vrsta propagande ne zanima one za koje je namjenjena. Oni su zaokupljeni djeljenjem pravde na bliskom istoku i u Ukrajini.
Biće tebi jope izgleda HHEEEELLLJJJJPPPPPPP ĐOOOOOONNNOOSSSAAAJJJJJTTTTTTTT
Ovaj put ce da bude: Spasipa tavarišc, POMOZI MINJA PUTIIIIIIN, POMOZI MINJAAAAAA.
Mislim da više nikome nije u interesu da se zarati a i da hoćemo Ameri su kumovali Sezonskim sporazumom tako da se ništa više ne pitamo.Drugo naoružanje , nemamo za 15 dana rata ni mi ni oni.
Helez priča besmislice
Srbija ne želi sukobe ni sa kim, već želi da gradi dobrosusedske odnose
Normalno je da postoji Srpski svet
sdp je zaledio djelovanje '92-'96 misleći da će oni kao lojalni ostati pošteđeni od velikosrpske agresije.........
ali kvrc,,,,,,s r bi n ne bira........
Smori i ovaj Helez
mnogo vise nacionalista ima u 23% bih